![]() |
araba arkası yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
araba arkası yazılarıNazar etme ne olur, çalis senin de olur ![]() Babam sagolsun Genç kaptan Liselim Kroyum ama para bende Efsane Canisi Cagaloglu Anatolian Gymnasium Atam Izindeyiz Tek rakibim THY Hostes Araniyor Yok mu hostes? Allah cezani vere Tut birini vur ötekine be ortaokullum O simdi asker He is soldier now ![]() Büyüyünce TIR olucam ![]() Babam öyle diyo ![]() ![]() ![]() Hakimiyet Allah'indir ![]() Masallah Maasallah Allah korusun Huzur Islam'da Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() ![]() Ela gözlüm Üniversiteli Agli'li Allah'a emanet ol Kiratas Kardesler Güngördü Ben de seni Çatla Parola 37 Biz ayrilamayiz Askerin emaneti Erdal Seni sevmeyen ölsün Canimsin Sevme yanarsin Sanane F 16 Tasköprülü Abi kardes Maçkali 2 Ciss ![]() ![]() ![]() Zafer Dillerdesin Kaderimsin Süper Ikili Derin mavi Atesle yaklasma Köylü güzeli Bu sevda bitmez Kimene Emmoglu 2 Imparator yakalarsam ![]() ![]() ![]() Karapazarlilar Aspetli Bosuna ugrasma okumak için, cam çatlak diye yapistirdik bunu Ustan kim? Eyüp Sakal 2 Askim Kaderimse çekerim Gerçekçi ol yine gözdesin Tek rakibim F 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Freddy
|
![]() Bosuna ugrasma okumak için, cam çatlak diye yapistirdik bunu öldüm gülmekten yawwsarsastic rofl rofl rofl |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ati_gs_ceza_ati
|
![]() karayollarında değil, beyaz kollarında ölmek isterim- -gidişine yollar, bakışına kızlar hasta- -istedim vermediler; sen şoförsun dediler- -önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama- -al fordun dizelini, sev köyün güzelini- -burma burma bıyıklarım, tarkan seni ayıklarım- -seni sevmek sucsa ben idama raziyim- ---------geç!Dayın kurban olsun--------- geç geç önde b*k var sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!! aşkım bir sabun ise, köpürt beni pakize !!!!!!!!! **biçki dikiş kurslum*** ==ruzgarima kapilama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hızdan zevk alan hastaneden sevk alır ![]() ![]() *kızı kolda fordu yolda severim* gönlünde bana yer yoksa güzelim, olsun ben ayakta da giderim kalbinde yoksa yerim, muhim degil guzelim ben ayakta da giderim ![]() ![]() ![]() hatalıysam hata yaz 3280'e gönder ![]() ![]() ![]() anan da uzun severdi ![]() ![]() 'demir gibi kollarim, hiç affetmem sollarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''aramasın gözlerin 550 gün mola güzelim ![]() Hatalarım stilimdiR! ![]() ![]() "entelim ama para bende" lutfen surucu hatalarini yuz yuze goruselim hatalıysam-> hatasız kul olmaz, hatamla sev beni kızları da alsalar askere, vallahi istemem tezkere ![]() babam sağolsun bismillahirrahmanirrahim demirde pas yolda as ![]() ![]() %% ![]() ![]() ![]() ![]() ! bir hostesim bile olmadı ! Rahmetli de sollardı |
![]() |
![]() |
|