![]() |
Yalanlarımız... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Yalanlarımız...Bıktım artık yalanları görmekten, yaşamaktan ve hissetmekten ![]() ![]() ![]() Bu bir isyan olacak, "artık yeter" dediğim noktaya hala gelmemiş olsam da, isyanımı duyun istiyorum ![]() ![]() ![]() İçimi acıtıyor yalanlarınız ![]() ![]() ![]() Yapmayın! Etmeyin! Kıymayın o güzel yüreklere! Güzel insanların varlığına inanın! Ve vazgeçin yaralamaktan ![]() ![]() ![]() Yaralar derinleşiyor gün geçtikçe, kapatamayacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzmeyin birilerini ![]() ![]() ![]() Hep sevin dedik, hepimiz dedik bu sözcüğü ![]() ![]() ![]() Sevmek ![]() ![]() ![]() Şimdi sevgi dediğimiz varlığa yalanlar sokuyoruz ![]() ![]() ![]() Hangimizin hakkı olmalı buna? Benim mi? Senin mi? Onların mı? Hiç birimizin! Çok yoruldum artık; gerek kendi yaşadığım acılardan, gerekse etrafımdaki insanların yaşadığı acılardan ![]() ![]() ![]() "Acı olgunlaştırıp, büyütendir" diyor Murat abimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben daha fazla ne olgunlaşmak nede büyümek istiyorum ![]() ![]() ![]() Bırakın çocuk kalayım, bırakın günahsız olayım ![]() ![]() ![]() Bırakın suçsuz yaşayabileyim ![]() ![]() ![]() Oyuncaklarımın elimden alınması bile yok çocukluğumda ![]() ![]() ![]() Hayat bana oyuncakları hep sundu, ama karşılığında kalbimin büyük bir bölümünü aldı benden ![]() ![]() ![]() "Evet dedi, şimdi sırası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünün biraz, çocukluğumuzda hepimiz ne kadar çok temizdik ![]() ![]() ![]() Yapmayın! Etmeyin! Kıymayın o güzel yüreklere! Sevgimizi doğru yoldan gösterelim, mavilerden geçerken yol kenarına karalar bırakmayalım ![]() ![]() ![]() Aynaya baktığımız yüze bir kez daha dürüst konuşalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dualarımız göklerde havalanırken, huzurla dolsun yüreğimiz ![]() ![]() ![]() İçten olalım hepimiz ![]() ![]() ![]() Oyunlar yok artık anlayın ![]() ![]() ![]() Yok diye de var etmeyin o oyunları ![]() ![]() ![]() Oyunsuz yaşayalım herşeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Saflığın şarabından hepimiz "huzurla" içelim! Yada her şeyi boşverin ve bu yazıyı okuyup geçin ![]() ![]() ![]() Eğer son tercihimi daha mantıklı buluyorsanız en azından benim için ufakcıcık bir şey yapmanızı isteyeceğim sizden; benim için bir gecede olsa dua edin ![]() Daha fazla görmek istemiyorum tuhaflıkları ve lanet olası YALANLARI!!! Cinnetlerimi durduracak ufak bir şey istiyorum sizden, çok görmeyin bunu bana lütfen!!! |
![]() |
![]() |
|