ForumSinsi Kampta |
09-25-2007 | #1 |
Ergenekon
|
ForumSinsi KamptaForumSinsi'nin Kamp Macerasından kareler, asıl görüntüler haftaya |
09-25-2007 | #2 |
puslu
|
Bencede o beygirler işe yarasın boş boş koşup durmasın:) Eline sağlık Ergenekon ben kendi adıma çok beğendim Tam düşüncelerimi yansıtmış teşekkürler |
09-25-2007 | #4 |
tatia27
|
emegine saglık cnm çok begendim gerçektenbu tür konular çok ama çok hoşuma gidiyo
09-25-2007 | #8 |
okaliptus
|
teşekkür ediyorummmmm :D :D emegin için saol :D seni biraz ugrastırdım ama :D :D çok guzel olmus teşekküler :D :D |
09-25-2007 | #10 |
yosun_26
|
oohh benim çadır güzel yerde yaf angelesle yanyana olsaydık bari :)) çok güzel olmuş devamını sabırsızlıkla bekliyorum ergenekon |
09-25-2007 | #12 |
angelesdream
|
ooo millet! çok iyi olmuş kamp işiergenekon çok teşekkür ederim sanadabeni cennete atmışsın:)) ataın beniii çadırlaraaaa şarkısını açalımmı son ses:) siz gidin dağ taş gezin beni dönüşte toplarsınız çadırdan:) valla çok güzel olmuş ergenekonseri yapsana sne bunlardandevamını bekliyorum haberin ola! |
09-25-2007 | #13 |
RaHaTSiZ
|
~~ ahuahuaha angelesdream'in çadır ne öyle :)) Ergenekon süpersin baba süperr yardın iftar saati xD ~~~ |
09-25-2007 | #15 |
RaHaTSiZ
|
~~ :)) Neyini kıskanayım ben senin be :) beygir etinin nesi varmış ? aç kalda göreyim senide bakalım neler yiceksin xD ~~ |
|