Sebebim Oldu Gözlerin |
09-02-2007 | #1 |
bukettt
|
Sebebim Oldu Gözlerinsebebim oldu gözlerin sevgisiz bakışların bi hancer misali saplandı kalbime, sözlerin vurdu derinden sevmiyorum diye haykıran bakışların; çaresizce hıçkıran sevdamı bastırdı damarlarımda dolaşan kandı sevdan baktın bi yabancı gibi kurudu sevdan elveda dedin, elveda sevgili gidiyorum ben öldürdüm içimdeki seni gidiyorum elveda baktın bi yabancı gibi gitme diye yalvaran gözlerime gittinn gittin ama aşkımı,ruhumu,kalbimide götürdün yanında bomboş bi bedenim kaldı sensiz al oda senin olsun sevgili ah sebebim oldu gözlerin bktrul |
09-02-2007 | #5 |
bbk
|
işte şiir budur kalıplaşmış sözler değil taaa içinden özöünden gelen kelimeler tebrük ederim buket devamını bekliyoruz yürğine sağlık
09-02-2007 | #7 |
mate
|
buket kesinlikle çok güzel olmuş bitanem benim devamını bekliyorum Ahh bu gidenlerde olmasa şiir yazamayacağız biz galiba :) |
09-02-2007 | #9 |
Gözyaşı
|
öldürdüm içimdeki seni gidiyorum elveda baktın bi yabancı gibi gitme diye yalvaran gözlerime gittinn gittin ama aşkımı,ruhumu,kalbimide götürdün yanında bomboş bi bedenim kaldı sensiz Kalemine sağlık çok güzel yazmışın
09-02-2007 | #10 | |
bukettt
|
Alıntı:
|
|
09-02-2007 | #12 |
black_R-O-S-E
|
çooook güsel olmuş cnm emeğine yüreğine saalık