Ruyada İstedğini Görme. Ruh Gezdirme, Gerçek Dua Şekli, Düşüncenin Önemi.. |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruyada İstedğini Görme. Ruh Gezdirme, Gerçek Dua Şekli, Düşüncenin Önemi..Şimdi bizzat kendimin yaşamış olduğu şeyleri yazacağım Öncelikle ben Allah'a tam güvenen bir insanım ki her müslüman tam manasıyla güvenmeli Allah'a güvendiğiniz taktirde hiçbir olayda tereddüt etmemeniz gerekir Günahkarda olsanız yaratanınızı bildiğiniz müddetce her an her hatırınızda onun büyüklüğünü tastik edip af dilediğiniz taktirde rahatlıkla güvenebilirsiniz Örneklerini açıklayacağım Ben Allah'in Hayy, Gayyum, Ehad,Samed,Evvel,Ahir isimlerini çok zikrederim Hatta Şöyle Bağışlanma Bağışlanma Dilerim Estağfirullahellezi la ilahe illa hüv el hayyül gayyüm, el vahidül ehad, es samed, el evvel, el ahir, el bagi, el gani ve etübü ileyh Bağışlanma diliyorum ki Varlığı Sonsuz Olan, Varlığıyla var kılan,cüzzelerden meydana gelmemiş tek olan varlığında bir eksiklik bulunmayan, başlangıcı ve sonu olmayan surekli olan, sonsuz olan, herşeyden üstün olan Allah'dan başka ilah yoktur Tövbem onadır Bu ayeti kerimenin sadece hayy ve gayyum olanı ile söylense bile denizlerin köpüğü kadar günahı olsa af buyrulur denilmiş Bu şekilde düşünün Bunu okudunuğunuz zaman Allah'in varliğini tam anlamiyla kabullenip onunla bütünleştiğinizi varlığın ondan ibaret olduğunu ve onun izni olmadan hiçbirşey olmayacağını ama yinede herşeyin ona muhtaç olduğunu benimseyerek bağışlanma diliyorsunuz Önerimdir Dua'da bu düşünceyle ederseniz etkisi daha çabuk olur Dua ederken o kadar günahım var kabul olmaz falan diye düşünenler tamamen Şeytan vesvesesidir yanılmayın Ayette diyor ki, 'Ben size herşeyden daha yakınım bana dua ettiğinizde dua'nıza cevap veririm o halde sizde bana iman edin' her insan dua edebilir ne olduğu önemli değil bu onun için gerçekleşecektir Ancak kafirlere sadece dünyada vardir ahirette yoktur hükmüde yerine gelecektir Kafirler Allah'a inanarak istemezler ama varlikta Allah'tan başka bir varlik yoktur Onlar bilmedende olsa ona yönelirler tesbih ederler ama farkında değildirler Hiçbirşey yoktur ki allah'i tesbih etmesin dimi Şimdi Rüyada İstediğinizi Görmek Dua etmek Yada Dahaileri'ye giderek ruhunuzu gezdirmek mi istiyorsunuz Buna karar verdiğiniz günü önceden belirleyin O gün az konuşun öz konuşun fazla yemek yemeyin suyu çok içmeyin yapabilirseniz eğer yukardaki Ayeti Yada Hayy ve Gayyum isimlerini çok zikredin Saat Gece 11'den Sonra Uyumaya çalışın uyumadan evvel saat'inizi Gece 3'e kurun kalkın abdest alın 2 rekat namaz kılın sonra tekrar yatagınıza gidin Şimdi buraya kadar herşey normal ne istiyorsunuz Rüyada hiç gitmediğiniz bir yeri görmek istiyorsunuz mesela Ben Paris'e hiç gitmedim uyurken sürekli Paris'te olduğunuzu düşünün ama yüz üstü uyumayın sırtı üstü uyumaya çalışın Paris'te olduğunuzu düşünürken sakın ha caddelerinde gezdiğinizi falan filan düşünmeyin sadace orda olduğunuzu düşünün beyniniz zorlanacaktır uyumakta güçlük çekebilirsiniz o sıra'da düşünmeyi kesebilirsiniz başka birşey düşünmeden uyumaya çalıştığınızda orda olduğunuzu göreceksiniz Ruh gezdirmek istediğiniz zaman ise tek yapmanız gereken yine sırt üstü yatmak uykunuzun gelmesini beklemek uyku üzerinize çökerken gözlerinizi tam kapatmayın hafif aralayarak yatın bilinciniz acik olur o şekilde birden bilinc kontrolunde uyku moduna geçiyorsunuz ama aslında goruyorsunuzda hemen ruh'unuzu kaldırmaya calısın ben denedim oluyor evde orda surda burda gezdim hatta göğe uçmaya kalktığımda göğü gecemiyordum yerin altına gidebiliyordum ama göğü geçemiyordum günahlardan heralde bazen ruya seklindede oluyor ruh gezdiriyorum saniyorsunuz ama beyninizde olup bitiyor yada ben gezdirdiğimi saniyorum ama ama herşey gerçek gibi oluyor fark etmeniz için kalktiginizda önce yatakta kendinize bakın goruyorsanız tamamdır ben hiç bakamadım Bu şekilde ki ruyalarda kontrol sizde oluyor uçabiliyorsunuz ne isterseniz oluyor sadece tereddut etmeyeceksiniz Mesela ben Din'le ilgili Sır aramıştım nurdan parlayan kuran sayfalarını buldum okuyordum tam okuyamadım uyandım Dua'ya gelince dua ederken olacagına kesin inanarak dua edin dua nızı düşüncelerde gerçekleştirmeyin sadece isteyin Şimdi 3 Yerdede Aynı şeye değindim Düşüncelerde yaşamayın neden açıklayım Allah'a birşeyi dilediğinde ona ol der o şey hemen oluverir diyor Diğer bir ayette ise Düşüncelerinizden sorumlusunuzdur diyor Yani siz bir işi istediğinizde onu düşüncelerinizde yaşarsanız sizin için o şey zaten olmuş yaşanmıştır demektir Bunu yaşadığım şu olayla anlatıyım birgün paraya çok ihtiyacım vardı dididim durdum şurdan gelcek böyle olacak şöyle yapacam dedim hayaller kurdum yok Allah'a dua ettim bıraktım peşini tam umudu kestim öyle otururken birden telefon çaldı hiç ummadığım biri bir iş için beni aradı tam ve yüklü miktarda para almıştım Yani bize düşen istemek vermek ise Allah'a mahsustur Şimdi diyeceksiniz olacakları rüyada önceden görenler aynısı gibi yaşıyor ama o etken dışardan gelen bir etken düşünce ise senden geliyor yaşatıyorsun Şimdi çoğu kişi yeniden doğru şekilde dua etmeye başlar Selametle Not Gece Kaldırma Sebebi Yorgun vucut hiç birşey yapamaz gece kaltıgınızda 12-3 en onemli uykuyu almış olup abdest alıp namaz kıldıgınızda hem dinç olursunuz hem enerji dolu hemde Allah için güzel birşey yapmış olursunuz Bu şekilde beyin daha iyi anlar kavrar yönetir Kötü enerjilerden arınmış olursunuz Üzerinizde ağırlık olmaz |
|