Kul Hakkın İcın Dua |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kul Hakkın İcın Duaarkadaslar daha önce paylasıldımı bılmıyorum benım gözumden kaçmamıstır ınsallah eger paylasıldıysa afedersınız uzerımızde kul hakkı var ıse elımızı neye atsak adeta kurur hıc basarılı olamayız Bilerek yada bilmeden yakınından yada uzak birinden beddua almış iseniz hiç bir işimiz yolunda gitmez 1000 yıllıkda olsa bu duayı hergün 3 veya 7 kez okursan beddua etkisinden kurtulursun Bismillahirrahmanirrahim Rabbena la tuziğ kulubena ba,de iz hedeytena ve hep lena min ledünke rahmeten inneke entel vehhabVe kül cael kakku ve zehekal batilu innel batile kane zehuka Rabbena inneke caimunnasi li yevmin la raybe fihi,innallahe la yuhlifül mi,ad Venünezzilü minel Ku,ani ma huve şifaün ve rahmetün lil mü,minine Vela yezidüzzalimine illa hasara,, Bu duayı yazıp içmek te bedduayı kaldırırFakat önce tevbe için gusül alıp 2 rekat tevbe namazı kılacaksınızSonra elinizden geldiğinice tevbe edeceksiniz( bu arada kimseyle konuşmayın) sonra suyu içip bir kişiye 3 günlük keffaret parası verin biiznillahi teala kurtulursunuz 1 günlük keffaret parası senin bir gün içinde karnını doyuracak kadar olan paradırSen 1 günde 10 liralık mesraflık yemekle doyuyorum diyorsan gün başına 10 lira vereceksin demekEğer 7 lirayla bir gün boyunca karnımı doyuruyorum diyorsan 7 lira dırYani mantıklı bir rakamı kendinizde ön görebilirsinizAmaç kefarettir dır |
|