Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostunu, görmek, isteyen, rüyasında, ölü

Rüyasında Ölü Bir Dostunu Görmek İsteyen

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyasında Ölü Bir Dostunu Görmek İsteyen

rüyasında ölü bir dostunu görmek isteyen veya cenabı haktan bir haceti olup ona dair haber almak isteyen kimse

yatsı namazından sonra çamaşır değiştirip edepleri dairesinde abdest aldıktan sonra temiz bir yatağa yalnız olarak yatsın ve yatmadan evvel iki rekat namaz kılsın,ilk rekatta fatihadan sonra (7) defa "veşşemsi ve duhaha" ikinci rekatında fatihadan sonra (7) defa " velleyli iza yağşa" süresini okusun,namaz bittikten sonra bu hatemi kağıda yazıp başının altına koyup uyuyuncaya kadar salatu selam okusun

ben denemedim ama bu konularda cok tecrubeli bir dostum önermiştiolurya denemk istersinizpaylaşmak istedim

saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com