|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almak, dolandırıcıdan, eşya, geri, için, para, paranızı |
![]() |
Dolandırıcıdan Paranızı Geri Almak İçin (Eşya- Para Vs ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dolandırıcıdan Paranızı Geri Almak İçin (Eşya- Para Vs )Selamun aleykum bir şekide paranızın eşyanızın üstüne haksız yere konan dolandırıcılar için aşağıda verdiğim sure ve ayetleri okuyabilirsiniz ben okudum ve paramı geri aldım sizlerde de etki edeceğine inanıyorum, duası kabul olan arkadaşlardan Allah rızası için ricam,sevabı başta peygamber efendimiz s ![]() ![]() Uygulamaya geçiyorum arkadaşlar ayetleri ve sureleri sırasına göre okuyalım ben defterden yazdıgım ıcın su an duzenleyemedım ayetleri eklemek isteyen olursa Burdan bakınız altlarında mealleri yazıyor 12 rekat allah rızası için hacet namazı kılınır (2 şer rekat olarak kılınacak) euzu besmele ile 7 kez tövbe edilir 7 salavat okunur fatiha suresinin şu ayetleri okunur elhamdülillahi rabbil alemin ----iyyake nabudu ve iyyake nestein sonra 3 er kez Hacc suresi 78 tarık suresi son 3 ayeti leyl suresi 21 ![]() meryem suresi 72 ![]() enbiya suresi 76 ![]() muminun suresi 28 ![]() şuara 65 ![]() şuara 169 ![]() şuara 170 ![]() hud suresi 58 ![]() hud suresi 66 ![]() saffat suresi 115 ![]() fussilet suresi 18 ![]() enam suresi 16 ![]() enam suresi 63 ![]() enam 64 ![]() araf suresi 72 ![]() yunus suresi 73 ![]() yunus suresi 86 ![]() yunus suresi 103 ![]() haşr suresi son ayetleri ---huvallahulleziy ile başlayan tevbe suresinin son 2 ayeti ali imran suresi 18-19 ![]() ![]() yusuf suresi 50-51 ![]() ![]() ![]() ![]() sonra şu sureler okunur 3 er kez inşirah suresi duha suresi fatiha suresi nasr suresi --iza cae nasrullahi vel feth ile başlayan ihlas suresi felak suresi nas suresi zilzal suresi fil suresi tebbet suresi maun suresi kafirun suresi el açılıp allahu tealaya sığınılır duanızı eder ve salavat getirir amin dersiniz malınızın değeri büyükse okuma sayılarını çoğaltın Rabbim sizleri darda bırakmasın tüm zalimlerden dolandırıcılardan ümmet-i Muhammed'i korusun amin |
![]() |
![]() |
|