![]() |
Vicdanıma Kapak Olsun! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Vicdanıma Kapak Olsun!Madem gitmek istiyorsun İşte kapı& Bütün yaşanmışlığı bırakabilirsin bana, Yalanlarını al yalnızca Ve birde, Yüreğimde yaktığın ateşe, Bir bardak su lütfen&! Kapıyı giderken hızlı çarp, Sessiz olmasın gidişin, Dönmeyeceğini bileyim ![]() ![]() Suratıma çarpar gibi, Küfreder gibi, Hiç sevmemiş gibi ![]() ![]() şimdi sana beslediğim tek duygu nefret, ağlamak istemiyorum hadi acele et ![]() ![]() Gözlerine bakarsam Git diyemem Yalanımı anlarsın, Nefret edemem& Hoşça kal deme sakın, Görüşürüz diye umutlanırım, Elveda de, Gidişim şimdi, Dönüşüm yok de ![]() ![]() her şeyin hazır güle güle ![]() ![]() &&&&&& ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() sevgili temur ve sevgili ergenekon,yorumlarınız için teşekkür ederim beğendiğinize sevindim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pesimistt
|
![]() Kapıyı giderken hızlı çarp, Sessiz olmasın gidişin, Dönmeyeceğini bileyim ![]() ![]() :sm_cry: :sm_cry: :sm_cry: çok qüzeL suskun ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|