![]() |
Kilo Sorunu Olanlara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilo Sorunu Olanlaramerhablar arkadaşlarr yaz geliyor malum kışın alınan kilolarr vücüdumuza yapışıp kalmadan atmak lazım hemen diyete girilmekte zorlanırızz hepimizz malum iştahımız hemen çik kapanmazz işte sizde iştahınıza engel olamuyorsanız size harika bir corba tarifi bizzat kendımde denedım harika iştah kesiyor hemde tadı hiçde kötü degil SOGAN CORBASI 5 ![]() yarım kilodan 2 çeşit sebze (ben domates ve ıspanak kullandım süper oldu) YAPILIŞI soganları yemeklik dogruyorsunuz tencereye alıp kapagını kapatıp buharıyla öldürüyosunuz üstüne ıspanakları ince ince dograyıp soganların üstüne atıyorsunuz soganlar ve ıspanak dahada haşlanıyo bölece domateslerın kabuklarını soyup( ister kücük kücük dograyın ıster rendeleyın ) corbaya domateslerıde atıp hepsını bıraz daha kavuruyosunuz üstünede bir miktar sıçak su koyup corba kıvamına gelmesını saglıyorsunuz az tuz atın bir mıktar kaynadıktan sonra çorbanız hazır,bol limon katıp yiyebilirsiniz bu corbayı ögle ve akşam yemeklerınden önce 1 kase içersenız göreceksınızkı sızı doyuruyo ve yemek yeme istegini kaybettiriyo birazcıkda kendı ıradenızle artık iştahınıza engel olmak elinizde İNŞALLAH BU YAZA HERKEZ İSTEDIGI KİLODA GİRER |
![]() |
![]() |
|