![]() |
Pesimistt İle Röportajımız |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Pesimistt İle RöportajımızSinsice Soru: Öncelikle hoşgeldin Pesimistt gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? Pesimisttce Cevap: Hoşbulduk ![]() Sinsice Soru: Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz? Pesimisttce Cevap: Kayserideyim ![]() ![]() Sinsice Soru:Yaşınız nedir? Pesimisttce Cevap: 16 yaşndayım Sinsice Soru:Eğitim durumunuz nedir ? Pesimisttce Cevap: lisede okumaktayım ![]() ![]() Sinsice Soru:Dersler nasıl alanınız ne ? Pesimisttce Cevap: alanım mf ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Şu an ki eğitim sisteminden memnun musunuz? Pesimisttce Cevap: pek memnun değilim sürekli sistem değişiyor rayına oturtamadılar bi türlü Sinsice Soru: Peki ileriye yönelik bir meslek belirlediniz mi aklınızda ? Pesimisttce Cevap: evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? Pesimisttce Cevap: hayır malesef ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?Neden? Pesimisttce Cevap: genellikle rock dinlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Neler yapmaktan hoşlanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor ya da çaldığınız bir müzik aleti var mı? Pesimisttce Cevap: genellikle yalnızlıktan karanlıktan yanayım yalnız kalmayı severim ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Nasıl bir aile yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşsiniz? Pesimisttce Cevap: Aile yapım oldukça iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? Pesimisttce Cevap: Hayata bakış açım insanlar oyuncu sokaklar sahne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beklentilerim ise fazla birşey beklemiyorum aslında sadece iyi bir mesleğim olsun ve hayatta ne olursa olsun ailem yanımda olsun :sm_wink: Sinsice Soru: Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir? Pesimisttce Cevap: İyice yaşklanıp emekli olup torunlarıma bakmak Sinsice Soru: Bilgisayar ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? Pesimisttce Cevap: Valla tam olarak bilmiyorum ama 3-4 seneden fazla olmuştur herlde ![]() ![]() Sinsice Soru:Nickiniz neden Pesimistt? Pesimisttce Cevap: Hayatta hep kötü olaylarla karşılaştığımı düşünürdüm ve nedense hep benim başıma geldiğini ve geleceğini düşünürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Müdürlerimizden biri olarak forumumuzu eleştirmenizi istesek bize neler söylersiniz? Pesimisttce Cevap: Aslında forumun BENCE eleştirilecek bir tarafı yok oldukça seviyeli bir forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Genel olarak forumumuzdaki üyeler hakkında düşünceleriniz neler ? En sevdiğiniz üyeler kimler?:sm_cool: Pesimisttce Cevap: Yani sonuçta sanal bir ortam kimin ne olduğunu bilemem ama tabi tanıdığım bildiğim ve sevdiğim üyeler de var ![]() ![]() sen bktrul kaplan ergenekon puslu angelesdream bbk, besssraa özellikle :sm_smile: rock alltime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Forumumuzun daha güzel olması için üyelerimizin önerilerine her zaman ihtiyacımız var, Şu an var mı aklında şöyle olsa iyi olur dediğin fikirler? Pesimisttce Cevap: Şu anda öyle bir fikrim yok ![]() ![]() ![]() Bu harika röportaj için Pesimistt arkadaşımıza çok teşekkür ederiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() seni tanımak güzeldi selin teşekkürler mate ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Gerçekten de bu güzel röportaj için her iki arkadaşıma da teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma olmuş:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() ikinize de tşk ederm iLqiniz için :) mate abLama da tşk ediyorum :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Her zamanki gibi yine güzel bir röportaj olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu güzel uygulamanın devamlılığını sağladığı için Mate'ye de teşekkürlerimi sunarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() Güzel bir ropörtaj olmuş her ikinizede teşekkürler! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bukettt
|
![]() seni benm kadar iyi tanıyan çok nadir kişiler vardır:)))herzamanki gibi güzel bi iş çıkarmısınız ikiniede teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar teşekkürler her ikinizede:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ergenekon
|
![]() Kendi güzel, huyu güzel , sevimli, şirin kardeşimi daha yakından tanıdım, teşekkürler ikinize de ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Seni yakından tanımak güzeldi selin :) ßu güzel röportaj için ikinizede teşekkürler toprakım böyle devam et :)) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
puslu
|
![]() güzel bir röportaj olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Pesimistt İle Röportajımız |
![]() |
![]() |
#13 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Pesimistt İle Röportajımızçok güzel olmuş gerçekten ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Pesimistt İle RöportajımızSeni tanımak çok zevkliydi Selincimm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Pesimistt İle RöportajımıziLqinz için bn tşk ederm hepinize :) |
![]() |
![]() |