Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapama1, tavuk

Tavuk Kapama-1

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Kapama-1





10 parça kemikli tavuk eti
1 marul
3 soğan
12 kiraz domates
2 dal taze nane
3 dal maydanoz
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber

Tavuk kapama:
Marul yapraklarını yıkayıp süzün Büyük yapraklarını ayırıp kalanları iri iri doğrayın Soğanları soyup kıyın Domatesleri ortadan ikiye kesin Naneyi yaprak yaprak ayırın Maydanozu kıyın

Güvecin dibini büyük marul yapraklarıyla kaplayın Sırasıyla doğranmış marul, soğan, tavuk, domates ve kalan marul yapraklarını ilave edin Margarini küçük doğrayıp üzerine serpin Tuz, karabiber, nane ve maydanozu ekleyip suyu ilave edin Kapağını kapatıp 10 dakika pişirin Ocaktan alıp 200 dereceye ayarlı fırında 10 dakika daha pişirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.