Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
muzlu, toplar

Muzlu Toplar

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muzlu Toplar





2 su bardağı un
100 gr tereyağı
1 lt süt
1 paket vanilya
4 muz
1 su bardağı hindistan cevizi

Muzlu toplar:
Süt, toz şeker, un ve vanilyayı karıştırın ve orta ateşte muhallebi kıvamında pişirin Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alıp 1 gece bekletin Ertesi gün hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde açın İçlerine birer dilim muz yerleştirip kapatın ve elinizde yuvarlayarak top haline getirin

Topları hindistan cevizlerine bulayıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.