A Dan Z'ye Gerçek Davet Ritüeli.. |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
A Dan Z'ye Gerçek Davet Ritüeli..Bir hafta oruç tutunuz!vejeteryan olmak en ideal yöntembu süre içerisinde istediğinizi görmek dileği ile, her gece saat 12'de 302 kez _YA BASİR_ zikrini titreştirip okuyunuz 8güne gelindiğinde "ritüel için elinizde kara ayna alıp,odanızdan içeriye girmek için sağ adımla başlayıp odanın ortasına kadar yürünüz Odanın merkezine gelindiğinde "yönünüz doğuya dönük halde elinizdeki kara aynayı 3adım doğuya doğru yürüyerek "alt bilinç varlıkları çağırmak için aynanın arkasına "hudam-ifrit,cin vb neye niyet ediyorsanız o varlığın adını yazınız Aynayı yere konuz ve 3 adım sırtınızı dönmeden geri geri geliniz Sonra tebeşirle bir'birinin kuyruğunu ıssıran iki yılanı daire haline dönüşetürecek şekilde çiziniz Çiziminiz bitikten sonra 7 ayetel kürsi okuyunuz,her okumada ayetel kürsünün nefesi içe çekilir DİKKAT!>daire çizimin başında ve ritüelin sonuna dek dairenin içinde kalınız,yoksa başınıza iş alırsınız RİTÜEL davet işlemi için artık hazırsınız Siz çizdiğiniz dairedeyken,dışarda kalan kara aynaya karşı bir kutsama işareti yağınız kutsama işareti jüpiter parmağı ve uranüs parmağı bitişik bir halde aynaya karşı ruhsal sağaltım yaparak kutsama yapınız İşaret parmağınız ruhsal gücünüzü yükseltirken,orta parmak uranüs te gücü dengeleyecektir Kutsama bittiğinde sırtınızı aynaya çevirin Sırtınız aynaya dönükken vahşi bir yaratığın elinde ip olduğunu,bu ipin ucu aklınıza bağlanmış halde, diyer ucuda vahşi olan varlığın elinde olsuna Anlatıklarım size saçma gelebilir,velakin neye işaret etiğimi anca "okült tecrübeye sahip olanlar neye işaret ettiğimi anlayacaklardır Sizin burda yapacağınız şey,varlığa yoğunlaşıp aklınıza bağladığı ipi çözmek İp çözülür çözülmez akıl eşiğini aşşacağınızı göreceksiniz Akıl eşiğini aştıktan sonra siz başka boyut ve düşünce olacaksınız Artık boyuta geçiş yapmış bulunmaktasınız,bundan sonra aynanın arkasına yazılı adı davt edip bir süre içerisinde size görünecektir ritüelin başından sonuna dek> defne yaprağı çiğneyiniz |
|