Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evinizi, için, kendinizi, korumak

Evinizi Ve Kendinizi Korumak İçin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evet herkez kendince alim meraktan birşeyler kurcalayarak farkında olmayarak veya görmek talepleriyle mana şühudu alemlerden veya arz küreden latif cisimleri davet etmekte sorsan aaaaa ben ne bilirim valla billa ben şu kadar şunu bu kadar bunu okurum başka birşey okumam der iyide sana kim dedi bu kadar oku be mübarek ne bileyim ayşe hanım böyle yaptı hem biz günlerimizde hocanım gelir şukadar şundan bukadar bundan okuruz yeriz içeriz eh ben anam bacım sanamı kaldı bu işler sen yaradanın emirlerine sarılmazsın bey namaz bey abdest ama okumalardan kalmaz laf söyleyincede aaaa ben kurandan okuyorum allah kelamı eyvallah biz başka birşey demedikki kendi birşey gören bazı kişilerde cinlilerin ifritlerin etkisyle veya şeytanın vesvesesiyle nefinden hoca olmuştur ben birine baktımmı iyi oluyor uzaktan tedavi ederim enerjimi gönderirim tedavi ederim öbürü ay bende reiki yaparım iyi bende karate yaparım kungfu yaparım evet insanlar saçmalıklar islam dışı işlerle uğraşılar havas kitapları faş olmuş afedersiniz canlar k nı yıkamayı bilmeyenler evet komik değil bunun anlamı erkekler ve kadınlar tuvalete girermeyi çıkmayı haceti yapmayı erkekler istinca istibra istinkayı bilmez allahın sıfatlarını bilmezler sıfatı subutiyye sıfatı selbiyye bilmez ama esma çeker arapça bilmez suryanice ibranice peşinde koşarlar neyse konu uzayacak ahir zaman geldi canlar açık gözlerinizi kulaklarınızdaki pamukları çıkarın her eve ateş düştü her evde herkezde şeytan uşağı cinler musallat hacısındada hocasındada tarik ehlindede takva sahibindede herkez birbirine sihir büyü yapar yaptırır ey hat işte yüzüklerin efendilerini seyrettiniz deme canlar işte onlar gerçek olacak işte yecüc mecüc ne çindeki çinli ne asyadaki işte böyle medyumluk hocalık hacılık taslayan icazeti izni olmayandan ve izin olmadan alınan okumalarla delinen mana perdeleri ile artık iç içeyiz merak etmeyin bunlardan herkez vebal uzaktan tedavi enerji diye aldım kabul ettim mübarek olsun geldi görevli latif cisim ismini tebaasını milliyetini yazmıyorum inancınıda yada yanımızdaki telkinle bizimkiler ohhhh evet evet enerjiyi hissediyorum girdi tepeden aşağı indi mübarek olsun sonra hani allah hani muhammed muahmmedi nur nerde ne namaz ne abdest ama herkez maaşallah alim gusul abdestini namaz abdestini namazı icra etmesini bilmez kimse itikad kitaplarını bırakıp herkez havas kitapları peşinde muhammed mustafa sav hazretlerini evliyaullahı pirleri islam alimlerini bırakıp herkez melek ismi diye cinlilere tapar yardım ister adlarını okurlar ne yapıyorsun ama falanca kitapta melek diyor oldu herkezin bir virdi hepsi şeytan uşaklarının yazık kardeşler herkez hasta sorumlusu bizleriz sizlersiniz herkez tanrıcılık oyununa soyunmuş bender kuranla hadisle içtihad peşinde amel peşinde yazık yapmayın ahir zaman evet tertib yazacağız ama şuana kadar hep yazdık sizlere zoka attık hemen üşüştünüz tılsım sihir olağan üstülüklere evet evet onlar doğru ama tutmaz neden imanı kavi olmayanda evliyaullaha bağlanmayanda resulu zişana kadar silsilesi ulaşmayan ve elinde hocasından icazeti olmayan malesef şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır mucibince yani burdaki şeyh rehber takip edeceği usulleri alacağı biri olmadan yoldan sapıtır kayar gider hep harikuladelikler peşindeyiz ey canlar bak resulu zişan o kadar çok cinlerden latif cisimlerden bahs etmişki ashab sormuşlar efendim sizindemi evet elhamdülillah bizimki müslüman oldu anlayın sırrı neden ahmetten mehmetten cin latif cisim isterseniz zaten etrafınız sarılı aldınız ne apacanız tanrılıkmı ilahlıkmı hastalıkları tedavi eden yalnız şafi cc ancak o gerisi hikaye ancak allah dostları halleder diğerleri hayal dimağla geçici bir saat bir gün veya bir hafta sonra başındaki migren geçti hehehe ne adam be peki ciğerinde beyninde ölüncül hasar olur kardeş evliyaullah olmadan ordaki maraz alınacak bu işler evliyaullah sayesinde olur ruhtan bahs etmek yasaktır mahiyetini ancak allah bilir onlar ölü değil hay ismiyle diridirler hey canlar işte burda yazılması gerekenleri yazdık tertibide yazıcaz evleriniz kapı pencerelerinizi kilitleyin zırhlayın tevbe edin namaza başlayın abdesti öğrenin bol bol süryani ibrani değil hey hat istiğfar bolbol slavat bol bol besmele uzak durun uzaklaşiın yazık etmeyin kendinizide ailenizide çevrenizide dünyamızıda vesselam daha yazılacak çokşey var bunları yaz dedi deli yürek yazdık biz ne hoca ne hacıyız biz hakka yürüyen dervişiz canlar

TERTİB:

kıbleye karşı oturulur abdestli gözler yumulur 21 besmele 21 istiğfar 7 ayetel kürsü okunurher ayetel kürsü okundukça 1ncide sağına nefes verilir 2ncide soluna öne arkaya yukarı aşağıya sonuncusu içine çekilirardından 1 tarık süresi 3 zilzal suresi bu kendi korumanız

bu tertibi yaparken elinize bir bardak su alınız 1ncide önce bardağa sonra sol tarafınıza 2ncide önce bardağa sonra sol tarafa nefes verin yani önce bardak sonra 6 yön ve en sonun bardak ve içinize nefes verin 1 tarık hitamında bardağa 3 zilzal bardağa nefes verin

her iki tartibi her perşembe akşamaı yapınız bardaktaki suyu bir camsil kabına temiz olacak spreyli yarı su doldurup nefes verdiğiniz bardaktaki suyu içine koyunuz ve evin güney kısmında kapı pencere yerler özellikle mutfak sıkın tuvalet banyo içlerine değil sadece dıştan

hergün bolbol istiğfar salavat getiriniz rahatsızlıklarınızda ya allah şafi cc deyip şifayı yaradandan talep ediniz islam alimlerinin itikad fıkıh kitaplarını okuyun tüm okumaları terk edin sadece salavat istiğfar namazları doğru kılın vaktinde kılın islama sahip çıkın imanlarınızı kavi kılınız tertib belli eskilerin eserlerini okuyun reşahat nafahatül üns kuşeyri risaleleri allah dostlarının yaşayışlarını hallerini okuyun bolbol tevbe edin elfazı küfür şirkleri okuyun sabahlara kadar tek gözlü deccal uşağı ekranlara kilitli kalmayın elinize kitap alın okuyun okuyun ikra ikra ikra alın kuranı kerimi islam alfabesi yada latin harflerle arapçasından hatim yapın bırakın ne yazdığını meal tefsirini islam alimlerini uyun yollar kapılar sapıkların ellerinde gerçek alim cc ancak allah işte tertib işte uygulama herkezin etrafı hafaza melekleri ile doluyken yönelin allaha amal ve amel defterleriniz güzelliklerle dolsun imanınız kavi olsun nurlar fışkırsın zerrelerinizden bakın bakalım etrafınız o zaman kimlerle dolar her yürüdüğünüz yer her el attığınız şeyler hayırla nurla aydınlanır vesselam

şimdi bize muhalif olanlar bunları yazmamız gerektiğinden yazdık bize cevap yazmadan evvel insafla okuyun düşünün saatlerce kendinizi soyutlayın hallerinizi tartın hesaba çekin siz nerdesiniz siz kimsiniz neden yaradıldınız gayeniz ne allahın emirleri ne sizler ne yapıyorsunuz bizmi biz mahf olmuşuz ubeydi asi günahkar kuluz bizi bırakın herkez allah rızası için bir durumuna baksın neden böyle olduk neyiz nerden geldik nereye gidiyoruz!!!!???

kaynakk cokk sevdigimm güvendigimm arkadasimm hocamdann ilmi genis ve büyükk birindenn umarim yeterlidir selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hergün bolbol istiğfar salavat getiriniz rahatsızlıklarınızda ya allah şafi cc deyip şifayı yaradandan talep ediniz islam alimlerinin itikad fıkıh kitaplarını okuyun tüm okumaları terk edin sadece salavat istiğfar namazları doğru kılın vaktinde kılın islama sahip çıkın imanlarınızı kavi kılınız tertib belli eskilerin eserlerini okuyun reşahat nafahatül üns kuşeyri risaleleri allah dostlarının yaşayışlarını hallerini okuyun bolbol tevbe edin elfazı küfür şirkleri okuyun sabahlara kadar tek gözlü deccal uşağı ekranlara kilitli kalmayın elinize kitap alın okuyun okuyun ikra ikra ikra alın kuranı kerimi islam alfabesi yada latin harflerle arapçasından hatim yapın bırakın ne yazdığını meal tefsirini islam alimlerini uyun yollar kapılar sapıkların ellerinde gerçek alim cc ancak allah işte tertib işte uygulama herkezin etrafı hafaza melekleri ile doluyken yönelin allaha amal ve amel defterleriniz güzelliklerle dolsun imanınız kavi olsun nurlar fışkırsın zerrelerinizden bakın bakalım etrafınız o zaman kimlerle dolar her yürüdüğünüz yer her el attığınız şeyler hayırla nurla aydınlanır vesselam

şimdi bize muhalif olanlar bunları yazmamız gerektiğinden yazdık bize cevap yazmadan evvel insafla okuyun düşünün saatlerce kendinizi soyutlayın hallerinizi tartın hesaba çekin siz nerdesiniz siz kimsiniz neden yaradıldınız gayeniz ne allahın emirleri ne sizler ne yapıyorsunuz bizmi biz mahf olmuşuz ubeydi asi günahkar kuluz bizi bırakın herkez allah rızası için bir durumuna baksın neden böyle olduk neyiz nerden geldik nereye gidiyoruz!!!!???

Allah razı ve hoşnut olsun kardeşim Çok doğru, güzel tesp ve öneriler dikkate alınmalı bence selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

mina306 Nickli Üyeden Alıntı

Allah razı ve hoşnut olsun kardeşim Çok doğru, güzel tesp ve öneriler dikkate alınmalı bence selametle

cok sagoll allah razi olsun arkadasimm evet cok dogruu sözler ve yönlendirme selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com