Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avuç, esmâulhusnâ, içinde, seher, tutuluan, vakti

Seher Vakti Avuc İcinde Tutuluan Esmaul-Husna

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seher Vakti Avuc İcinde Tutuluan Esmaul-Husna

Iyi aksamlar,
konuyu dogru yere actimmi bilemiyorum, sayet yanlissa kusura bakmayin

Bir kac hafta önce bir arkadas kardesinden bahsediyordu forumdabi kagida esmaul husnayi yazip onunla dua ediyormus cok etkiliymis ama bu üyemize söylememis, daha dogrusu simdilik söylemek istememis

Bende halamda bulunan bir kitapta bir esma bulmusdum Surelerin ve Dualarin Esrari, Hikmeti, Fazileti( Pamuk Yayincilik)

Bu esmayi kare bir kagidin dört kösesine yazip seher vakti avucumuzda bulundurarak dua edersek, duamiz kabul olurmus

Bugün kuran-i kerim okurken aklima geldi ve cok heyecanlandimhemen buraya yazmaliyim dedim icimdenbelkide bu esma "O" esmadirsimdiye kadar ne netde ne diger dua kitaplarinda bunun benzerini bulabildim

Söz konusu olan esma "El Hakk" esmasidir

Bu konuda bilgisi olanlar lütfen bizlerle paylassinlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com