Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlasam, enerji, veriliyor

Nasıl Başlasam Ama Bana Enerji Veriliyor

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

cözemiyorum cok urastım bunca zaman ama ilk actım uzun zaman öncede farklı oldumu demiştim ama şimdilerdeyse bazı birtakım cisimler yatarkene yaklaşıp bana sana birşey verecez diyolar basıma bişe temas ediyor iki eliylede tutup bir ğüc sanki elektirik vucudumu titreme sarıyo kendime geliyorum herseyi okumayın arastırmadan ne oldunu anlamadan olacagınıda anlayamassınız beynim sulandı artık kafam duruyor sürekli bişeyler beni konturol edip temasda benle ama artık yoruldum herseyden sevdiğimle ayrılmısdım 6senelik beraberliğim bittiydi cok ğüclü büyüyaptım birkeştik ama mutlu olamadık ayrıldım tekrar sanırım anladı oda ayrılmak için benim ondan sogumam için bişeler yaptırdı yardımcı olursanız bilen varsa sadece cözmek istiyorum ne oldunu kendime odaklaya bilsem cözecem olmuyor ama
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sen büyü işlerine girmişsen belanı bulmuşsun arkadaşım Hakkını helal et bu sözümü yanlış anlama Allah'ın yasaklarını çineyenin başına her iş gelir

Bir şeylerin seni kontrol ettiğini düşünmen evhamdan başka bir şey gibi gelmedi bana Sanırım ruhi sıkıntıya düşmüşsün Çünkü büyük günah işlemişsin Sana tavsiyem:

Birincisi sana bir şey yaptığı ve yaptırdığı düşüncesinden vazgeç

İkincisi: Acil tevbe et İki rekat tevbe namazı kıl Allah-u Zülcelalden affını iste ve bu işlerden tevbe et

3 Sü:

Üzerindeki vesveseden kurtulmak için ya hadislerde vesvese için okunan duaları araştır ve onları sabah akşam oku taratma imkanım olsaydı sana taratır atardım

4sü: şu dua ile Allah-u Zülcela'e sığın: Okunuşu:

Euzü bivechillâhil kerîm ve kelimâtillâhit tâmmatilletiy lâ yucaviz hünne berrün velâ fâcirün min şerri mâ yenzilu mines semâi ve mâ yâ’rücü fiyha ve min şerri mâ zeree fil ardı ve mâyahrücü minha ve min fitenil leyli ven nehari illâ târikan yatruku bihayrin yâ Rahman

Anlamı:

Sığınırım Keriym Allah vechine ve O'nun kelimelerinin tamamına ki, iyi kötü hiçbir şey onları tecavüz edemez Semadan inenin ve Semaya yükselenin şerrinden, Arzda üreyenin ve Arz’dan çıkanın şerrinden, gecenin ve gündüzün fitnelerinden, hayırla olan müstesna geceleyin kapıyı çalanın şerrinden, ya RAHMAN!

5Si: Ruhi sıkıntı için abdest al ve sabah akşam

100' kere defa la ilahe illallah

100 Kere la Havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim

100 Kere de la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin zikirlerini oku

Eğer samimi ve ihlaslı olursan 1 haftada düzelirsin Sende büyü müyü yok Sadece Vesvese var Samimi bir mümin kardeşin olarak sana bunları tavsiye ediyorum

Ayrıca sabah akşam 7'şer defa bir şaşal suya fatiha ihlas ayetel kürsi felak nas ve kafirun surelerini oku ve o sudan iç Hatta sürekli 1 aya yakın o sudan içsen faydası olur Bu içindeki vesveseyi zail eder

Ama eğer tevbe etmezsen hiç birisinin sana faydası olmaz Çünkü faydayı da şifayı da veren Alemlerin Rabbı olan tek hüküm sahibi olan Allahtırr Bunlar sadece vesiledir Allahu Zülcelal'in yardımı kulunun samimiyeyi ölçüsüncedir Allah seni kurtarsın bu halini daha detaylı anlatsaydın ibret olurdu aklınca büyü yapıp dininden imanından olan arkadaşlara İnşaallah yazdıklarımdan incinmezsin Bunları seni kırmak için yazmıyorum Vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com