![]() |
Nasıl Başlasam Ama Bana Enerji Veriliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasıl Başlasam Ama Bana Enerji Veriliyorcözemiyorum cok urastım bunca zaman ama ilk actım uzun zaman öncede farklı oldumu demiştim ama şimdilerdeyse bazı birtakım cisimler yatarkene yaklaşıp bana sana birşey verecez diyolar basıma bişe temas ediyor iki eliylede tutup bir ğüc sanki elektirik vucudumu titreme sarıyo kendime geliyorum herseyi okumayın arastırmadan ne oldunu anlamadan olacagınıda anlayamassınız beynim sulandı artık kafam duruyor sürekli bişeyler beni konturol edip temasda benle ama artık yoruldum herseyden sevdiğimle ayrılmısdım 6senelik beraberliğim bittiydi cok ğüclü büyüyaptım birkeştik ama mutlu olamadık ayrıldım tekrar sanırım anladı oda ayrılmak için benim ondan sogumam için bişeler yaptırdı yardımcı olursanız bilen varsa sadece cözmek istiyorum ne oldunu kendime odaklaya bilsem cözecem olmuyor ama |
![]() |
![]() |
![]() |
Nasıl Başlasam Ama Bana Enerji Veriliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasıl Başlasam Ama Bana Enerji VeriliyorSen büyü işlerine girmişsen belanı bulmuşsun arkadaşım ![]() ![]() ![]() Bir şeylerin seni kontrol ettiğini düşünmen evhamdan başka bir şey gibi gelmedi bana ![]() ![]() ![]() Birincisi sana bir şey yaptığı ve yaptırdığı düşüncesinden vazgeç ![]() ![]() ![]() İkincisi: Acil tevbe et ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Üzerindeki vesveseden kurtulmak için ya hadislerde vesvese için okunan duaları araştır ve onları sabah akşam oku ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Euzü bivechillâhil kerîm ve kelimâtillâhit tâmmatilletiy lâ yucaviz hünne berrün velâ fâcirün min şerri mâ yenzilu mines semâi ve mâ yâ’rücü fiyha ve min şerri mâ zeree fil ardı ve mâyahrücü minha ve min fitenil leyli ven nehari illâ târikan yatruku bihayrin yâ Rahman ![]() Anlamı: Sığınırım Keriym Allah vechine ve O'nun kelimelerinin tamamına ki, iyi kötü hiçbir şey onları tecavüz edemez ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() 100' kere defa la ilahe illallah 100 Kere la Havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim 100 Kere de la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin zikirlerini oku ![]() ![]() ![]() Eğer samimi ve ihlaslı olursan 1 haftada düzelirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca sabah akşam 7'şer defa bir şaşal suya fatiha ihlas ayetel kürsi felak nas ve kafirun surelerini oku ve o sudan iç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama eğer tevbe etmezsen hiç birisinin sana faydası olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|