|
|
Konu Araçları |
biliyorum, ediceginizi, hadi, soru, varyardim |
Hadi Bir Soru Daha Var:)Yardim Ediceginizi Biliyorum |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hadi Bir Soru Daha Var:)Yardim Ediceginizi BiliyorumArkadaslar oncelikle bir konu oncesi yardimlariniz icin cok tesekurler ediyorum sevgilimle azda olsa arami duzeltim ki zamanlada insalah daha iyi olcak Simdi tek bir sorun kaldi, beni sevgilimden ayirmak icin bin birturlu yalan soyleyerek onun aklina girmisler ve suanda sevgilimin aklinda bu yalanlar acabah dogrumu diye dusunmeye baslamis olmadik seyler abartilmis ve dogal olarak sogutmuslar benden benim istegim sevgilimi onlarin yalanlarina inandiramiyorum, herzaman onlari dogru soyluyrlardir ben guveniyorum diyor malesfki banada guvenmyor ha boyle bir insani ne yapicaksin diye sorucaksiniz bana inanmayip baskasina inanan birini ne yapicaksin diyorsunuzudr icinizden, ama gelin gorunki ask ve sevgide iste bazen bu kadar insani beyinsizlesdiyor, kolayi var degilmi o halde defol git onlara inan demek istiyorum ama bu sevgi yokmu bu iste dilimi baglayan duygu Simdi varmidir bir dua Sevgilimi o kizlarla aralarini bozmak onlara inanmamsi icin ne yapabilrim,nasil onlardan uzak tutabilirim allahaima hangi dua ile sesimi duyurabilirim? |
|