Havas Kitaplarında Temel Şartlar |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havas Kitaplarında Temel Şartlarsevgili arkadaşlar ve kardeşlerimkendi araştırmalarım,r bir çok hoca ve ilim ehli,hatta ehliyet sahibi olanlarla rastladım bir çoğu gözünün önündeki gerçeği görmezken,bazıları gerçekten ilim sahibi ve mağfiret sahibiydikimileride insanları aldatarak onları sömürüyordutabiki bütün medyum ve hocaları kastetmedim! neyse,biz sizlerin iyiliği için bişeyler paylaşalım ki bu tür tuzaklara düşmeyiniz bu arada, kendi konumumu ve bulunduğum noktayı açıklama gereği görmüyorum en azından etik bir açıdan kendimi yargılarsam eyer ,çok şey bildiğimi söyleyebilirim"yalnız şu an" istediğim konuma vardığımı söyleyememlakin bildiğim gerçekleri tüm yüreklilikle size açıklamaktan çekinmeyeceğim arkadaşlar burda sözü geçen havas ile alaklı şartlar,tam anlamıyla "hayati bir önem taşır" 1:her zamn temiz olunmalıiçsel temzlik şudurkin ,nefret,adavet,yalan,şehvet vs dış temizlikte, bedensel yiyeceklerin sağlıklı ve hazmı kolay olanlarını yemeket süt e yumurtadan kaçınmakdış bedeni yıkamak ve temiz tutmak gerekirbu şekilde iç ve dış beden ,ruh ve beden temiz tutulmuş olur 2:iman,biliyorsunuz her şeyin başı inanmakevreni yaratan biri var,bunu bilmek gerek,inanmak lazımsebebepler dünyasındayız,kendi kendimize olmadık her haldekendi kendimize olsaydık,bunu bilirdik! sizin bir koruyucunuz,inanacağınız bir allah olmalıbu allaha tam sadakatle sarılmalısınız bir çok kişi dua okur,yalnız bir kısmının duası kabul olurbunun nedeni yeterince inanmamaları dua ederken "allahın cc" gerçekten yanlarında olduğunu bilmeleri kerekiğrbu tür bilmeninde ötesine geçmeleri ile doğa üstü güç açığa çıkarçünkü allah her yerdedir! ona dua ederken,tapınırken,gerçekten odanızda,ve her yerde olduğunu bilinhatta içinizdedir "o"bu gerçekleri kabulenmek zor olsada,gerçekte onu bulmak için aramak gerek,aramanız gereken yerde sizsiniz 3ruç havasta çok önemli bir mevzudurhemen hemen bir çok mistikçi,orucun kişide derin konsatrasyon ve derin tefeküre iten bir hal ortaya çıkardığını söylerlerdeneylerle sabittir 4:temiz içsel ruh,ve temiz beden, birde temiz mekannbu üçlü çok önemlimekan ve zamn,beden,ve ruh üçlüsünün içide dışıda temiz olmalıörnek,mekanın zamnda temizliği mubarek gün ve aylardaki dini eylemlerdir bunlara kutsal gece ve günler derizbu günlerden bir tanesi cuma günüdür vs mekan dışı temizlik bilinen temizliktirruh temizliği ve beden temizliğini birinci sırada açıklamıştımkısaca her konuda üçsel temizlik,ve dışsal temizlik birinci sıradaki açıkladığım konuyla endexli 5:az uyumak insanda ruhsal etkilerin oluşturduğu bir gerçektirkendi denemelerimde görsel vizyonarın artırdığıma inanıyorumburdaki mekanizmayı açıklamam mümkün değilyalnız açıkladığım gibi hareket eden kişi,er yada geç bu gerçekle yüzleşecektir 6:az konuşmakben çok konuşurum,yalnız bir çok mistikçi az konuşur,bunun nedeni az enerji harcamak ve zihni kontrol etmektiranlatığım kontroller 4 ayrılır1 duygu konrolü2 beden kontrolü3 zihin kontrolü4 akılı kontrol etmekbu 4 şeyi konrol etmek gerçekten zoryalnız unutulmamalı ki bu kontroler pasaport gibidirnerden geçeceğini,nerden geçemeyeceğini öğretirlerböylelikle hayatın karmaşasında aklı selim ve kontrolün tamamı senin elinde olduğunu görürsün 6:zamanı ayarlamakzaman ve mekan dediğimiz "an" içinde uygun saat ve burçları bilmekle olur havasla alakalı bir işe teşebüs etmeden önce ,pilanlarımızı uygun zamn diliminde yapmamız şu şekilde olur kış ayında kalın giyinmemiz gerekiyorsa ve yazında ince kısa kolu elbiseler giyiniyorsak,ve bu saydıklarımın tamamı uygun olmayan zamnlarda yapmamız saçmalıksa"tılsım muska ve okuma" işlerindede uygun zamn ve saatler olması mantık dışı değildir sevgi işlerinde buz gibi havada değil,güzel ve neşe saçan günlerde okumanmalıdırdoğayla ortak çalışarak okuma yapmak daha akılıca 7:burçların ve gezegenlerin tesirleritesirler kimi kültürlerde meleksel güçlerin yansıması denilirnasıl ki dünyanın çekim gücü bizi etkiliyorsa,ay çekimide,venüzte,güneşte bizleri etkiler ilkel çağlarda,atalarımız güneşe ruh veren derlerdibunun nedeni,güneş doğarken herkesin uyanmasına bağlardılar güneş gerçekten canlandırıcı bir güçtürgüneş sisteminin uzağında bulunan gezegen (satürn ve uranüs)ölüm getirirdiatalarımızda aynen bu şekil düşünmeleri sanatsaldı atalarımız,güneş sistemindeki satürne ölüm getiren derlerdibu gezegen kışın oğlakta ve kovada görülürdüsatürn oğlak ve kovada görüldüğünde ,yaprakar düşer,yağmurlar yağardıbu yüzden ölen insanı yıkamak ve gümmek adeti burdan gelirçünkü ağaçlar yaprak döktüğünde,ölümü simgelerdimeyvası kesilir,hareketliliği biterdi,aynen cansız insan gibiyağan yağmurda onların bir sonraki hayata geçiş sağlardıve 21 mart ile gece gündüz eşit olurduböylece güneş mars ile aynı açıyı paylaşarak sert bir başlangıç yapardıbu başlangıç marsın canlılık getiren savaşçı ruhundan kaynaklıydıderken ağaçlar canlanır,insanlar baharın gelmesi ile hareketlenmeye ve dahası yılanlar,ayılar ve daha bir sürü kış uykusundaki canlılar uyanmaya başlardıkoçun sonunda ağaçlar tam anlamıyla canlanır,ruh taşıyan herkez marsın canlandırıcı gücü ile kendine gelirdi diğer burçlarda kendi dizilimlerine göre etkiler sağlardıişte gerçek okult bilgi bu şekilde gerçekleştidoğayla uyumlu olmayan,allahın yaratığı ile uyumlu olmayan yok olmaya mahkumdur dememzin nedeni bu yüzdendirgezegenler ve burçlarla neler yapılır,ne tür uyumlamalar sağlanılır,bu tür konular net'te mevcuttur arkadaşalr;kapsamlı yazmam mümkün değildi bu yüzden size tam ve yerine göre özet halinde açıklamalar yaptımbu açıklamalar gerçekte sizi havas konularında aydınlatıcı bilgilerdi ALLAH CC herkese zihin açıklığı versindengeli ve güzel bir hayat yaşamanız dileğiyle,kib |
Havas Kitaplarında Temel Şartlar |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havas Kitaplarında Temel ŞartlarBende bugün gördüm siteyi aramızda hayvanlarla bitkilerle konuşan arkadaşlar varBiz derdimizi en yakın dostumuza anlatamazken birileri çıkmış hayvanlarla bitkilerle yok ağaçlarla konuştuğunu iddia ediyorDEĞERLİ ARKADAŞLAR Hiçbirşey bilmediğiniz halde burda çok bilmişlik yapıp kibirlenen bazı arkadaşlara sesleniyorumTabi konuşmama sizden önce kendimi eleştirerek başlıyorum Bizler din yani fıkıh öğrenmeden boyumuzdan büyük işlere kalkıştıkOysa dinde bizim gibilere zındık denilmektedirBizler haşa Allahdan bile daha büyüğüzdürDilediğimiz hayvanla yada bitkiyle yada adı cin-peri-hadim-ruh gibi varlıklarla içli dışlı olmuş insanlarızBizlerin astığı astık kestiği kestikdirHayal dünyamızda yaşadıklarımıza gün gelir kendimizde inanırızBizler şeytanların hizmetçisi olmakla birlikte birini diğerine bağlar istediğimizi ayırır istediğimizi hasta eder istediğimizi öldürürüzBöylece bilerek yada bilmeyerek İlahlık iddiasında bulunur insanları etkilerizBizler meraklarımız uğruna az paraya yada adına aşk denilen duygunun esiri olarak şeytanla anlaşarak imanımızı satmışızdIR Bizlerin dili zikirde ise inanın bana kalbimiz oynaştadırBizler taşa takıldığımızda Alahtan olduğunu bilmek yerine cinden,yaptığımız tılsımdan yada vefkten yada adlarına her ne deniliyorsa onlardan bilirizCeylan derilerine yahut yüzüklere yahutda çeşitli maden eşyalarına yazmış olduğumuz dua tılsım vb şeylerle kendimizi ve hatta sizleri kandırır bazılarımız paralarınızı alır şeytanın köleleri olarak onlara hizmet etmeye devam ederiz Bizlerin dini parapsikoloji,peygamberimiz şeytan,evliyalarımız cinler geçimimiz sizler gibi temiz insanlar,açlığımız onlarla iletişime geçebilmek için tuttuğumuz (sözde allah için)oruçlar yemeğimiz hayvan ve hayvan ürünleri hariç çeşitli gıdalardır Bizler yeri geldiğinde dini peygamberlerden bile iyi bildiğimizi iddia eden seçilmiş insanlarızBizde zerre kadar kibir yoktur herşeyi bilmemize rağmen hatta sizin ölüm tarihlerinizi bile bilmemize rağmen bunu biliriz ama size söylemeyizBizler 24 saat levhi mahfuzu ceberut alemini müşahade eden insanlarızDaha doğrusu öyle olduğumuzu iddia ederiz Ben daha çok bilirim diye diğer arkadaşlarımızı harcamakdan bir an olsun geri durmayızHer şeyi o kadar çok iyi biliriz ki çoğumuzun çalıştığı bir işi bile yokturAsalaklar misali insanlar üzerinden geçinirizLütfen gözünüzü açınKelin ilacı olsa kendi başına sürer Madem insanları zengin edebiliyoruz neden kendimiz zengin değilizMadem hayvanlarla konuşabiliyoruzNeden ganyanda başarı gösteremiyoruzMadem bitkilerle konuşabiliyoruz neden hala kanserin,diabetin,kolestrol,anemi,lösemi gibi hastalıkların tedavisini bu bitkiler bize anlatmıyorYanlış anlamayın sizler için öğrenmek istemiyoruzBize ne sizlerdenBiz bu tedaviyi parayla satıp vefklerimizle tılsımlarımızla cin ya da perilerimizle dönemediğimiz köşeyi bununla dönmek istiyoruz Ewet arkadaşlar bende sizler gibi bi anda bu konuların içinde buldum kendimiYıllarca okudum araştırdımSonuç koca bir 0 Bu formda ağaçlarla konuşan arkadaşlarım bi yakınım kanser acaba sorsanız hangi ağacın meyvesinde şifa var bu hastalık için En iyi vefk yada tılsımı bilen arkadaşım bi tılsım yaptırmak istiyorum filistene ıraktaki müslüman kardeşlerime dağıtacamHani şu kurşun geçirmeyen cinsten olandan olsun Ey her şeyi bilen çok bilmiş arkadaşlarım acaba bana kıyametin ne zaman kopacağını yada azrailin başta beni olmak üzere sizleri ne zaman ziyaret edeceğini lütfen söylermisiniz Bizler birbirimize çok bilmişlik taslamaktan başka birşey bilmeyiz Değerli arkadaşlar bizlerin yapmış oldukları çoğuşey açık ve net olarak söylüyorum büyüdür ve haramdırFala bakmak baktırmak haramdırCinlerden -perilerden yıldızlardan tılsımlardan medet ummak haramdır ve şirktir(şirk:Allah a ortak koşmaktır Alim olan AllahtırO izin vermediği müddetçe kimse onun ilminden birşey öğrenemezAllah bazı kullarına bazı bilgiler verir bunu inkar etmiyorumYalnız bu benim ve burada onunla bununla konuştuğunu iddia edenler değildirBunun tek yolu ise önce şeriata sarılmak ardından bir mürşid i kamile teslim olduktan sonra ancak bu bilgilere hatta ve hatta daha fazlasına erişirsinizO kitaplardan dininizi satmak ve yalanlarınıza yada çeşitli günahlarınıza ortak bulmakdan başaka hiç bir şey elde edemezsiniz Kurban yalnız Allah için kesilir ve keserken besmele çekilirOysa bizim rabbimiz kendisi için kesmemizi ve besmele okumamamızı emreder Kuran ı Kerim in harfleri asla değiştirilemezken bizler istediğimiz gibi değiştirir tersten okur hatta bazılarımız wc ye götürür üzerine otururuz Dua yalnızca allaha edilirken bizler duamızda şeytan ve cinleri karıştırır onlardan yardım ister daha aptalcası yaptığımızın bizi dinden çıkarttığını bile bilmeyiz İslamda fıkıh öğrenmek fazken biz namazın içindeki ve dışındaki şartlarını namazı orucu yada abdesti bozan halleri bilmezken kalkar onun bunun geleceği hakkında yorumlar yaparızGaybı Allahtan başkası bilemezdi haniFarz bilgilerini öğrenmeden bir kişi tasavvufa dalacak olursa helede bizim gibi bazılarımız belli şeylerde tasaarruf sahibi olmak isterse zındık denilir Okudum ki bazılarınız yaptıkları büyünün etkili olmadığını söylüyorSebebimi?Çok basitİmanlı bir insanın yapmış olduğu büyü tutmazAma bunda ısrarcı olmaya devam ederseniz imanınız her an gidebilir Arkadaşlar bir insan namaz kılmakla oruç tutmakla hacca gitmekle sadece müslüman olmazNasıl ki bir insan tek kelimeyle müslüman oluyorsa söylediği tek kelimeylede dinden çıkabilmektedirVe kendisi bunu bilmiyorsa ne kadar namaz kılsada oruç tutsada imansız bir şekilde ölmektedirBu gibi şeyler imandan çıkarmaktadır İSLAM falcılık büyücülük oklar işaretler vb şeytan oyunlarını yasaklamıştır Bu kitaplar malesefki meb inde onayıyla piyasada ekmek su gibi rahatlıkla satılabilmektedirBu kitapların 1 numaralı mağduru olarak piyasadan kaldırılması için elimden geleni yapacağımİsteyen destek olur istemeyen köstek Şu dünyada canımdan başka kaybedeceğim bişey kalmadı çünkü Kuran ı Kerimde Hadislerde ve herkesce kabul görmüş islam alimleri dışında yazılan hiç bir kitabı okumamanızı tavsiye ederimİnanın sonra çok geç oluyorrrGerçek iilim sahibi ben bilirim demez hatta onlar ben kelimesi şeytandan olduğu için onu bile kullanmazlar SON SÖZ yunus emrenin dediği gibi: şeriat tarikat yoldur varana hakikat, mağrifet andan içeri |
|