Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmadan, geçmeyin

Bakmadan Geçmeyin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bakmadan Geçmeyin..

Arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum hep Allah a çok dua eden inanılmaz mutlu bir yaşam sürdüm Taki 2 yıl önceye kadar Krizlerim tuttu durduk yere ve ondan sonra herşey daha kötüye gitmeye başladı Neye elimi atsam ne istesem olmadı Bunun yanında defalarca intihar girişimlerim kendimi kaybedişlerim Ailem hep yardımcı oldu ama onlarında elinden bir şey gelmiyor Ne psikologlara gittim psikiyatrlara gittim şu an zaten bir sürü ilaç kullanıyorum Hocalar gittim aileye yapılan büyünün bana vurduğunu söylediler defalarca kez başka büyülerde olduğu söylendi Kimsenin benimle bir derdi olabileceğini düşünmüyorum ama kendmi alkole veriyorum çoğu kjez isyan ediyorum çok pişmanım ama kendmi kontrol edemiyorum bazen ne dostum kaldı bir tane yanımda halbuki o kadar çok dostlarm vardı birden soğudu aramız 5 yıllık ilişkim vardı benim için canını verebilecek biriydi o gitti sonra hep tutunmaya çalıştım bi yerden başlamaya kim el uzattıysa kime güvendiysem sebepsiz yere çekip etti Hepte beni sevdiklerini söylerek gitti en yakınlarım Ben dayanamıyorum artık Bir sınav mı bu yoksa ben mi deliriyorum ya da başka bir şey mi? Sürekli başım sönüyor bazen çıldırıyorum herşeyi yerlebir ediyorum sebepsizce halbuki o kadar sakin biriydim ki Çok korkuyorum herşey hep böyle olacak diye O kadar başarılıydım iş haytında da şimdi herşey yerlebir oldu Babam sürekli dualar okur ben başlattım dua okumaya onu ama ben okuyamaz hale geldim Tutunacak bir dal arıyorum artık umrarım bana yardım edebilirsinz Çnkü yaptıklarımın pişmanlıkları artıyor günden düne bunun yanında sevdklermi kaybetmenin acısı başarısızlklarSürekli birilerinin beni izlediğini hissederdim saçımın çekildiğini sürekli adımın söylendiğini Artık bunlardan korkmuyorum bile Ya da nasıl bir günah işledim de cezalandırılıyorum lütfen bana yardımcı olun Bu duruma daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com