Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olduğunuz, oluyor, tedirgin

Tedirgin Olduğunuz Oluyor Mu?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tedirgin Olduğunuz Oluyor Mu?

Duaları, zikirleri aslında hep rahatlamak mutlu bir yaşama ulaşmak için kullanıyoruzevden çıkmadan önce ayetel kürsi,yatarken fatiha bir de felak nas varsa çocuğunuz okula giderken de onun üstüne okuduğunuz dualar , esneyince, hapşırınca,kulağımız çınlayınca ,hayırlı yolculuk için vs devam edip gidiyor ve sadece biriyle ikisiyle yetinmiyoruz şunu da yapsam bunu da yapsam dedikçe diyoruzkendine belli bir dua ya da zikri vird edinip yapanlara eyvallah bazen unutsalarda fazla takılmıyorlarçevrem de var sitede gezerken de gördüm bazılarımız ise işi takıntı boyutuna getirmiş ! yapması gereken dua yada zikri o gün unutunca ya da okurken şaşıranlar (olmadı bi daha mı okusam,ya ben bugün zikrimi çekmişmiydim,vakıayı okudum birde yasin mi okusam,okudum ama üflemeyi unuttum, hay allah okumadım bir şey olur mu acaba vb) amacım kesinlikle ama kesinlikle alaya almak değil rahatlayalım huzur bulalım derken bazı şeyleri galiba abartıyoruz bu ağır bir hastalık ve yayılmacı takıntı bir başladı mı yenileri getitirirrahatlayacak yerde yaptıklarınızın doğru mu ,eksiksiz mi olduğunu sorgular unuttuğunuz zaman da acaba başıma bir şey mi gelecek diye korkuya kapılırız

Nacizane tavsiyem evet her gün yaptığımız uygulamalarımız olsun ama bunlar ne yaşantımızı aksatsın nede bize endişe,korku versinen büyük dua da ibadettir bunuda unutmayalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com