Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
napıcam, tükendiği, umutların, yerdeyim, şimdii

Napıcam Şimdii??? Ve Artık Tüm Umutların Tükendiği Yerdeyim

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar az çok durumumu biliyorsunuzdur7 aydır ayrıydık ondan öncesinde de bikere ayrılmıştık o tekrar aramıştı 1 kere görüşmüştük sonra herşey bin beter olmuştu7 ay geçti aradan çok fazla dua etmedim aslında ama içimden hep diledim okudum yalvardım1 kerecik daha görüşebileyim diyeçok inandım ama tekrar bişekilde görüşüp böyle yarım kalmayacağınave bi mail attım herşeyi göze alarak attığı cevaba çok şaşırdım önce gayet düzgün bana olamadığını benim küçük düşmediğimi ve benim ne kadar olgun bi insan olduğumu yazmış bende tekrar cevap yazınca karşılığında bana öyle kötü şeyler yazmışki:evlenmeye karar verdimseninle bu ve buna benzer hiçbişey yaşamak istemiyorum ve senden rahatsız olmaya başladım yazmışşuan çok yıklmış durumda değilim şaşkınım şoktamıyım yada hala algılayamadımmı ne oldu bana anlayamadımbikere daha kaderime inandım kötü kaderimeve üstelik küçüldüm ona sevgimi söyleyerekrezil oldumşimdi artık hiçbi umudum kalmadıayrılırken bana haksızlık etmiş değildibelki bu yazdığı sert tavırdan dolayı haksız oldu ve bunu bigün öder değilmi???geriye kalan tek umut buuuuuama içimde tuhaf bi boşluk oldu anlayamadım ne oldu bana???
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Giden gittiyse eğer birşeyler bitmiştirşimdi sen üzülüyorsun ama geçerrzaman herşeyin ilacı dua et bol bol da sabrın artsın zor durum anlıyorum seniama inan bana herşey geçiyor hemde herşeyydeğilki biri seni terketmiş kötü sözler yazmış bunun basitliği olgun olsa öle şeyler yazmaz nazikçe konuşur seninlehembir düşün sana o tür şeyleri yazabilecek kadar kaba bir insan sana gelecekte neler sölemezişine evine arkadaşlarına etrafına herşeye konsantre ol hattasana nacizane tavsiyem iyice uykun gelmeden başını yastığakoyma ve sakın yanlız kalmaAEO
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com