Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vazgeçmeyin

Vazgeçmeyin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vazgeçmeyin..

sevgili arkadaşlarım ben 2 ay önce işimi kaybetmiştimmühendisim ve mesleğimde iyi oldugumu düşünüyorumama bunlar yetmiyor sadeceben işlerim iyiyken allahımı tamamen unutmuştum nerdeyseiyi para kazanmanın vegençliğin vermiş oldugu şehvetle her günümü zevk ve sefa içinde geçiriyordumfakat kısa süre içinde önce işimi sonrada deli gibi sevdigim nişanlımı kaybettimresmen dibe vurdumsonra kendi kendime allah'ıma dedimki eger kaybettiklerimi geri verirsen senin yolunda yürüyeceğim diyeama ne kadar yanlışben kim oluyorumki yaratıcımızla pazarlık ediyorum dimibir gece ansızın kalktım ve namaz abdesti alıp namaz kılmaya başladımçünki her şeyimi bir günde alıveren rabbim bir günde de isterse geri verirdifakat bunu sırf işlerim olsun diye yapmadımistedim yapmayısonra bu siteyi buldumsevdigimin geri gelmesi için dualarımı eksik etmiyorumher namazdan sonra peygamberimize salavat getiriyorum ve 3 ayet-el kürsi okuyorumallahım her şeyimi sen aldın,geri vermesinide yine sen yaparsın,beni bağışla diye dua ediyorumçok şükür bu gün işimi geri verdiyeniden çalışmaya başlayacagım önümüzdeki pazartesibiliyorum ve inanıyorum ki secdigimide geri verecektir rabbimbenim için önemli olansa artık kalbimi onun sevgisiyle doldurmuş olmamartık yolundan hiç ayrılmayacağım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com