Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılıyormuş, göz, perdem

Göz Perdem Açılıyormuş

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Göz Perdem Açılıyormuş

yaşadıgım birtakım manevi olayları çok engin konusunda tecrubeli bir medyuma anlattım bana sadece ismimi sordu bir saat sonra ara dedi aradım yıldızına baktım göz perden açılıyor hayırlı işler yap dedi

çok daha iyi tanınan bir medyuma gene sordum hayra işaret ilim ögreneceksin kalb gözün açılıyor dedi hatta yanına davet etti beni ondan destek almamı rica etti

yaşadıgım bu olaylar hep beni birşeye işaretti ilim şükürler olsun

ama yinede emin olmak istiyorum insanın yıldızına bakılarak onun kalb gözünün açıldıgı anlaşılıyormu çünkü anlattıklarımı önce takmadı ismimi sordu ardından bu hayırlı yanıtı aldım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com