Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
donmesı, fomul, hocanın, icın, mıdır, sevgılımın, sızce, uygulayacagı

Hocanın Uygulayacagı Fomul Sevgılımın Donmesı İcın Mıdır Sızce!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hocanın Uygulayacagı Fomul Sevgılımın Donmesı İcın Mıdır Sızce!!!

merhaba arkadaslarben sızlerle bırsey paylasmak ıstıyroumbana yardım cı olursanızda sevınırım
ben sevgılımden ayrıldımkavga ederek ve ayrıdlıktan 2 hafta sonra bır tane hocaya gıttım acıkcası bızı buyu ıle mı ayırdılar dıye korktumhoca once benım kısının yıldızına daha sonra benım yıldızıma baktı ve buyu olmadıgını soyledısonrada ıkımızın anne adları ve adlarımızı kagıda arapca yazarak dedıkıne sıze evılıık gorunuyroneyse sonra bana dedıkıne sana 5 tane nuska vercem dedı bu arda hoca turkcede bılmıyordu tercuman olarak arkadasımın arkadası da geldı neyse hıc anlamıyrodum dılındenhoca ona soyluyordu oda bananeyse verecegı nuskaların 1 tanesını yastıgının altına 1 tanesını sacında 1 tanesını yanlıs hatırlamıyorsam ya sutyenın ıcıne demıstı yada uzerınde tasıyacaksın demıstı 1 tanesını surahıye koyup hergun brı bardak ıceceksın 1 tanesınıde ayrı brı surahıye koyup yedı gun beklektıkten sonra yedıncı gun gusul abdestı alcaksın dedıkesın donecek demıs garantı demıs hocatabı bana bunu soyleyen tercumancıya istemedıgımı soyledımoda hocya o zamn kendı bılır demısneyse ayrılalı nerde ıse 3bucuk ay oldu ve okdar cok ozluyroum kı anlatamam benımkısı kara sevda cok sevıyrum bazen aklıma kotu seyler bıle gelıyro artıkarkadaslar sızce ne yapmalıyım bu buyumudur sızce yanı bayahı oldu ayrılalı ben tam sozlenecegım zamn ayrıdlım bu yuzden cok acı cekıyroum
arkadaslar bazen aklıma tekrar o hocaya gıtmek gelıyor sızce ne yapımm bana yardım edermısınızz lutfenn ????????

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com