![]() |
Hiç Sorulmayan Soru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Sorulmayan SoruHiç Sorulmayan Soru Gerek Batı majisi gerekse islami maji olan Havâss ile ilgilenmeye başlayanların, özellikle de ilgi alanları insanlar ve olaylar üzerinde etki yapmak, bir şeyleri ya da kişileri değiştirmek isteyenlerin dikkatlerini çekmesi gereken fakat her nedense kimsenin dikkat edip, başkalarına ve kendisine sormadığı bir durum var ![]() Burada o, sorulması adeta tabu olan soruyu, neden sorulmadığını ve sorunun cevabını inceleyeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() 1 – Param olsun 2 – Sevgilim benim olsun 3 – Sağlığım düzgün olsun (Ya da başkasının sağlığı iyi olsun) 4 – Düşmanım kahrolsun ( Ya da sağlığı bozulsun veya başkasının düşmanı kahrolsun veya düşmanım sevgilisinden ayrılsın) 5 – Cinler, Ruhlar, Melekler, başka boyut varlıkları ile iletişim kurayım isteklerimi yaptırtayım veya bilgi alayım ![]() Akla gelebilecek olan bütün insani istekler, en çılgın fanteziler ve en değişik çalışmalar hep bu beş temel maddenin içindedir ![]() Şimdi akla şu gelmektedir ![]() ![]() Bir de şöyle düşünelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demek ki, mantıken bütün majikal ekollerde sadece beş tane çalışma uygulamasının olması, bunların da sadece belki on sayfalık, belki elli sayfalık tek bir kitap olması yeterlidir ![]() ![]() ![]() ![]() İşte düşünülmesi gereken soru burada ortaya çıkmaktadır ![]() Dünyadaki değişik ekollerde, haydi değişik ekoller olarak tek tek sayıp boşuna zaman kaybetmeyelim de adına sadece Havâss diyelim ![]() ![]() ![]() “O zaman, Havâss’ta neden aynı işi yapan binlerce ve binlerce uygulama var? ? “ Bir Celbi Muhabbet dersek ![]() ![]() Çalışmalara yeni başlayan bir kimse genellikle bir şey gerektiği için, acilen bir şeyler yapabilmek ve mesela elden kaçırmak üzere olduğu ya da kendisine hiç yüzvermemiş olan sevgilisini elde etmek için çalışmaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() “Neden aynı işi yapan bir çok uygulama var?” Burada daha vahim ve önemli olan ikinci bir soru ortaya çıkmaktadır ![]() “Bunlar geçerli ve çalışan şeylerse sadece bir tanesi yeterlidir ![]() Yeni başlayan kimselerin bir iki uygulama deneyip başarısız olduktan sonra da umutsuzluğa kapılmaları kaçınılmazdır ![]() ![]() “Bana yüzde yüz çalışan bir cin daveti ver” “Bana hemen çalışan yüzde yüz başarılı bir aşk büyüsü yaz” Bunlarla çok karşılaştım ve ister inanın ister inanmayın hayatımda kendimi en çaresiz hissettiğim istekler bunlar oldu çünkü bunların cevabı ancak burada gördüğünüz bu yazı gibi uzun uzun anlatılması gereken bir şey ![]() “Sizin için, size verebileceğim garantili çalışan bir uygulama yok!!!” b ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|