Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, cevap, çok, lütfen, yardim, önemli

Yardim,Cok Önemli, Lütfen, Cevap Bekliyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

slm,
bana acilen yardim lazim,
kime gidip ne yapacagimi bilmiyorum,
bir bayani cok seviyorum, ama onun benim varligimda haberi yok, üstelik 400-500 km uzakda oturuyor, resmi herseyi var ana adi falan,

cok önemli benim icin,
lütfen bos seyler yazmayin, sadece gercekden yardim olabilecek kisiler yazsin,
nezamanki o kisiyle görüsürsem ozaman dilesin bende dilegini, bana asik olsun beni sevsin benimle evlensin, her yardima ihtiyacim var, hangisiki olduysa,

lütfen cok ama cok önemli,

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kardeşim,
eğer hakkımda hayırlıysa Allahım beni o sevdiğim insanla birleştir diyerek namazlardan sonra dua et
eğer Allah kaderinde bunu takdir ettiyse zaten olacaktır ozaman
ama
kaderinde takdir etmediyse ne yaparsan yap boş,olmayacaktır
Onun üstüne güç var mıdır!öyleyse bize düşen onun varlık ve birliğinin bilincinde olup ondan doğru bir şekilde dilemekbu yazdıklarım dilekolay ve basit gibi görünüyor ama gerçekten yapabilirsen Allah sana bir çıkış kapısı açacaktır diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com