Çarpılıyormuydum? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çarpılıyormuydum?arkadaşlar büyü olmadığına inandığım bazı muhabbet duaları okuyordum ama bir iki tane fazla değildaha öncesinde ise sevgilimin bana dönmesi için büyü yaptırmıştım sevgilim döndü ama ilk baş o büyüye inandımsada daha sonraları inanmadım bir muskan vardı iki ay öncesinde kaybettim ve zaten büyü içinde çok pişman olmuştum çok büyük hata yaptığımı anlamış tövbe etmiştimsadece dua okuyordum ve bugün çok ilginç bir şey olduuyandığımda kalktım yürüyordum benim şifonlukla dolap yanyana oraya kadar gittim başım müthiş döndü her yer karanlık ve beynim uyuştu ilk önce tansiyonum düştü zannettim oysa hiç başıma gelmezdihiç bir sağlık problemimde yoktusonra o şekil uyudum uyudum diyorum çünkü uyudum mu yoksa bu bayılmak mı bende bilmiyorumve o an ayakta yaşadıklarım ise bu uyku içinde bir rüya idi o an benim içinve ben rüyamda elektirik şokundaymışım gibi sağa sola çarpılıyorum sırtım feci şekildee çarpıyor ve bütün kemiklerim acıdı kafamı falan vurdum çk aşırı şekilde bir gürültü var ben ayaktayım ve aşağı yukaraı öne arkaya giderek dolabada şifonluğada arkamı dönmüş pozisyonda uzun bir süre çarptım kendimi ve çok zor uyandım çarpılmanın şiddetiylee uyandığımda birde baktımki ayakta uyumuşum oysa uykusuz falanda değildimama kendi kendim böyl bir yorum yaptım bana ne oluyor ya ayakta uyuyorum galiba diye beynimden hızla düşünceler geçiodu ama ben uyandığımda her yeri net görebilsemde hala dolap ve şifonluktan tutunmuş şiddetli bir şekilde çarpılıyordummmve ellerim sanki oraya yapımış gibiydi çekemiyordummgüç bela zor durdum kendimi yemin ederimdaha sonra sırtımdaki bütün kemikler o kadar çok acıoduki ve kafamı falan çarpmıştım bir elim belimde bir elim kafamda hemen odamdan çıktım bi müddet ne olduğunu anlayamadım sonra kendime geldim arkadaşlar annem ise bilmediğin şeylerle uğraşma bulduğun duları iyice araşatır falan dedi ama ben o dualardan hem vazgeçemiyorum hemde sadece bunlar dua ondan kaynaklanıo olamaz diye düşünüyorumdaha önceki büyüdüen kaynaklanıo ise onun için tövbe ettim ama 2 ay bişe olmadıda şimdi mi olcak sağlık problmlerimde yok ne olabilir bilmiyorum -------------------- yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar |
|