Neden Geliyolar |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden GeliyolarArkadaşlar biz 2 katta oturuyoruz bolkonu var bahçede 4 tane ar ı kovanı var 13 adım kadar var eve,Arı kovanları ev sahibinin ve gece camları ve bolkonun camını açamıyoruz çok sıcak olduğu halde arılar bolkona geliyolar dün gece tık tık sesler cama vuruyolardı sanki bi bakayım dedim saat dört gece bebeye mama hazırlamak için kalkmıştım sesleri duyunca bakayım dedim bi kovan dolusu arı balkonda dün camlarıda silmiştim ve nerdeyse her gece geliyolar bolkona camlara bu kadar gelmiyodu en fazla 20 tane geliyodu dün gece görünce arıları korktum bi kovan dolusu arı neden geliyolar acaba merak ettim doğrusu ev sahibine dedim bişey yapmadılar bunun için, önceden bi tane kovan vardı bi adım vardı eve gelmiyolardı hiç arılar şimdi 3 tane daha koydular o kovanlarla arası evin 13 adım filan ama nerdeyse hergün balkondalar geceleribi gece bolkonun kapısı açıktı azcık ışıgı yaktım saat 3, 10 tane eve girdi hemen kapıyı kapattım evdekileri öldürdük ama şaşırdım artık camları açamıyoruz |
|