![]() |
Allah'a Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'a Duaaffina ücret istemeyen affina davette karşilik beklemeyen bağişlamayi seven mağfireti rabliğine layik gören rabliğini mağfiretinin sinirsizliği ile hep gösteren bağişlamayi kullarinin duasina en güzel ödül olarak veren müjdeyi seven müjdeyi sinirsiz cömertliği ile hesapsiz veren affi en büyük müjdelerinden olan mağfireti en büyük güzellik olan dileyene mağfiretini vermede sinir tanimayan ve affi bol bol dağitan kuluna rabliğinin tecellisi ile tecelli eden kuluna rabliğine yakişan merhametiyle gelen vermesi başka vermelre benzemeyen almasi başka almalara benzemeyen dilemesi başka dilemelere benzemeyen affi hemen dileyen azabi dilemeyi kulu af diler diye hep erteleyen zulmü kenine yakiştirmayan ve asla zulmetmeyen kendine zulmedenleride mağfiretiyle hep esirgeyen kulum gel diyen kulum sev diyen kulum ben rabbinim sana yakişan bana siğimandir diyen kulum benden dile benden iste diyen kulum benim adaletimde merhametim de azabida kimseye benzemez diyen kuluna affiyla yetişen kulunu ilmiyle kuşatan kulunu kudretiyle saran kulunu esirgemesiyle rahatlatan kuluna rahmetiyle tecelli eden kuluna ismleriyle veren kalpleri ismleriyle genişleten rahmetiyle dolduran aşkini hesapsiz veren aşkin tek devasi ,tek serdari, tek sultani kulunu kulluğunda bilen kulluğunu rahmetiyyle kabul eden kabulünü merhametiyle süsleyen merhametine hikmetini ekleyen hikmetinde aşkini gizleyen bağişlamak şanimdandir şanima yakişan kulluğa kavuşturmamdir kullukta yakini kuluma ulaştirmamdir diyen sözleri özlerde gören sözleri özlerinin tasdiği ile değrlendiren tasdik edilmiş sözlere karşilik veren karşiliği eksiksiz ve sinirsiz veren özden gelene rahmetiye koşan sözden gelene sabriyla karşilik veren işitmesi en gzüel ulaştirmasi en yakin , kudreti en sonsuz ,ilmi en sinirsiz, sevmesi en sicak olan sevmesiye yakan yakmasiyla kavuran kavurmasiyla aşka bulayan aşkiyla mağfiretne ulaştiran en büyün nimeti kendisi olan, zatinin rizasi olan, zatinin bilmesini dileyen kuluna bilmiş gibi yazan zatinin övmesini bilmiş gibi kuluna yazn, zatinin dilemesini kul dilemiş gibi yazan kendisi ile kulluk dileyene kendisi ile kuluk dilenmiş yazan, allahim sen bildiğin gibisin diyene bildiği gibi sevap yazan allahim sen övdüğün gibisin diyene övmüş gibi sevap yazan sonsuzluğumu sonsuzluğumla bilen benim kulum secdede bilmeme istedi ve imanini bilmemde aradi diyen bilmem benimdir ama kulum bilmemden nasiplenendir ve bilmeyi sonsuz yapansam sosnuz olmayana sonsuzluğumdan verenim diyen sonsuz vermeyi kuluna sonsuzluğu ile yapan ve onu kndisne yakin kilan yakinliğinin farkina vardiran merhametinin en üstün halinde yakini aşki ve muhabbetini sonsuz mağfireti ile vererek kulum bana gel diyen rabliği secdede olana hoş gelen en sonsuzlezzette gelen rabliği kalple tasdikedene en güzel kabulle en güzel gelen damarlarimda akan kandan dah yakin atan kalbimden daha yakin düşüncelrimden daha yakin olan yakinliği seven yakinliği ile bilen yakinliğinda veren ve yakinliğinda esirgeyen yakinliğini kendi isteye yakinliği murad eden yakinliğini kuluna fark ettiren sevgimin tek pinari, aşkimin tek dermani , hikmetin tek dağitani, allhim ,rabbim , aşkim , cananim, canim secdem seni hangi kelime övmeye yeter sen herşeysin herşeyin sahibisin ne güzelsin seni sevmeme izin ver sevememe değer ver en büyük rahmetinle sevmeme değr ver allahim seni neyimle ne haddimle ve nasil öveyim senki övülmesi bile imkansiz derecede en güzel olansin sadeces ana verecek bir tek kalbim var ve aşkim var allahu ekber diyen zerrelrim ve kalbim diyen bir kalbim kabul et allahim kabul et müjdeyi seven müjdeyi sinirsiz cömertliği ile hesapsiz veren imkansiz derecede en güzel olansin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|