Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allaha, dua

Allah'a Dua

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah'a Dua

affina ücret istemeyen affina davette karşilik beklemeyen
bağişlamayi seven mağfireti rabliğine layik gören
rabliğini mağfiretinin sinirsizliği ile hep gösteren
bağişlamayi kullarinin duasina en güzel ödül olarak veren
müjdeyi seven müjdeyi sinirsiz cömertliği ile hesapsiz veren
affi en büyük müjdelerinden olan mağfireti en büyük güzellik olan
dileyene mağfiretini vermede sinir tanimayan ve affi bol bol dağitan
kuluna rabliğinin tecellisi ile tecelli eden kuluna rabliğine yakişan merhametiyle gelen
vermesi başka vermelre benzemeyen almasi başka almalara benzemeyen
dilemesi başka dilemelere benzemeyen affi hemen dileyen azabi dilemeyi kulu af diler diye hep erteleyen
zulmü kenine yakiştirmayan ve asla zulmetmeyen kendine zulmedenleride mağfiretiyle hep esirgeyen
kulum gel diyen kulum sev diyen kulum ben rabbinim sana yakişan bana siğimandir diyen
kulum benden dile benden iste diyen kulum benim adaletimde merhametim de azabida kimseye benzemez diyen
kuluna affiyla yetişen kulunu ilmiyle kuşatan kulunu kudretiyle saran
kulunu esirgemesiyle rahatlatan kuluna rahmetiyle tecelli eden
kuluna ismleriyle veren kalpleri ismleriyle genişleten rahmetiyle dolduran aşkini hesapsiz veren
aşkin tek devasi ,tek serdari, tek sultani kulunu kulluğunda bilen kulluğunu rahmetiyyle kabul eden
kabulünü merhametiyle süsleyen merhametine hikmetini ekleyen hikmetinde aşkini gizleyen
bağişlamak şanimdandir şanima yakişan kulluğa kavuşturmamdir kullukta yakini kuluma ulaştirmamdir diyen
sözleri özlerde gören sözleri özlerinin tasdiği ile değrlendiren tasdik edilmiş sözlere karşilik veren
karşiliği eksiksiz ve sinirsiz veren özden gelene rahmetiye koşan sözden gelene sabriyla karşilik veren
işitmesi en gzüel ulaştirmasi en yakin , kudreti en sonsuz ,ilmi en sinirsiz, sevmesi en sicak olan
sevmesiye yakan yakmasiyla kavuran kavurmasiyla aşka bulayan aşkiyla mağfiretne ulaştiran
en büyün nimeti kendisi olan, zatinin rizasi olan, zatinin bilmesini dileyen kuluna bilmiş gibi yazan
zatinin övmesini bilmiş gibi kuluna yazn, zatinin dilemesini kul dilemiş gibi yazan
kendisi ile kulluk dileyene kendisi ile kuluk dilenmiş yazan, allahim sen bildiğin gibisin diyene bildiği gibi sevap yazan
allahim sen övdüğün gibisin diyene övmüş gibi sevap yazan
sonsuzluğumu sonsuzluğumla bilen benim kulum secdede bilmeme istedi ve imanini bilmemde aradi diyen
bilmem benimdir ama kulum bilmemden nasiplenendir ve bilmeyi sonsuz yapansam sosnuz olmayana sonsuzluğumdan verenim diyen
sonsuz vermeyi kuluna sonsuzluğu ile yapan ve onu kndisne yakin kilan yakinliğinin farkina vardiran
merhametinin en üstün halinde yakini aşki ve muhabbetini sonsuz mağfireti ile vererek kulum bana gel diyen
rabliği secdede olana hoş gelen en sonsuzlezzette gelen rabliği kalple tasdikedene en güzel kabulle en güzel gelen
damarlarimda akan kandan dah yakin atan kalbimden daha yakin düşüncelrimden daha yakin olan
yakinliği seven yakinliği ile bilen yakinliğinda veren ve yakinliğinda esirgeyen
yakinliğini kendi isteye yakinliği murad eden yakinliğini kuluna fark ettiren
sevgimin tek pinari, aşkimin tek dermani , hikmetin tek dağitani, allhim ,rabbim , aşkim , cananim, canim secdem seni hangi kelime övmeye yeter
sen herşeysin herşeyin sahibisin ne güzelsin seni sevmeme izin ver sevememe değer ver en büyük rahmetinle sevmeme değr ver
allahim seni neyimle ne haddimle ve nasil öveyim senki övülmesi bile imkansiz derecede en güzel olansin
sadeces ana verecek bir tek kalbim var ve aşkim var allahu ekber diyen zerrelrim ve kalbim diyen bir kalbim kabul et allahim kabul et
müjdeyi seven müjdeyi sinirsiz cömertliği ile hesapsiz veren
imkansiz derecede en güzel olansindularimizi kabul eyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com