![]() |
Zikirlerle İlgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikirlerle İlgiliSevgili arkadaşlar Zikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zikirlerle İlgili |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikirlerle İlgiliyıllar Nickli Üyeden Alıntı Sevgili arkadaşlar Aikirle ilgili bazı tuhaf yazılar okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen eğer bunu okuyorum ama ters teper mi acaba dersen tabiyiki yararından çok zararını görürsün,çünkü kendini baştan onu şartlıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Ters teper tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zikirlerle İlgili |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikirlerle İlgiliya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zikirlerle İlgili |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikirlerle İlgilikardelen41 Nickli Üyeden Alıntı ya allahı zikretmenin nesi büyü allah aşkına kendinize gelin allahı zikredip sonundada dua edersin allahtan dileğini dilersin ne bu ya ozaman kuran okumayalım allahın adını anlamayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() harika düşünüyorsun ![]() |
![]() |
![]() |
|