Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihtiyacım, yardımınıza

Yardımınıza İhtiyacım Var:(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımınıza İhtiyacım Var:(

yıllardır ordan oraya savruldum bi sürü şey gördüm yaşadım kimi gün geldi isyan ettim ALLAH'ım affetsin
12 yıl öncesinde platonik aşık olduğum adamla karşılaştım internette bundan 1 buçuk ay önce konuşmaya başladık herşey o kadar hızlı gelişti ki ben bile şaşırdım kaldım benim ona aşık olduğum zamanlarda onun da bana aşık olduğunu öğrendim 1 hafta sonrasında görüştük görüşmemiz de bizim birbirimize daha çabuk adapte olmamızı sağladı herşey çok güzeldi deli gibi aşık olduğumu hissediyordum oda hep aynı şeyi söylüyordu sonra ilgisi azalmaya başladı nedenini sorduğumda çok yoğunum seninle ilgilenemediğimin farkındayım diyordu geçmesini bekledim günlerce haftalarca ama geçmedi hatta aradaki uçurum büyüdü de büyüdü günde 5 dk abartmıyorum 5 dk'sını dahi ayırmaktan aciz iki günde bir ararsa öpüp başıma koyuyorum peki bize ne oldu? neden bu haldeyiz daha 2-3 hafta öncesinde evlilikle alakalı planlar kurduğum adam yok aralıkta izne ayrılacak nişan yapıcaktık sözde ne oldu sorun ne yardım eder misiniz? dün gece saatlere dua ettim eski haline dönsün diye
üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum ne zaman böyle bi şeye başlasam sonu hüsran oluyor daha önce bunun var olduğunu söylemişti hocanın biri ama büyüye inanmadığım için dikkate almamıştım ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com