![]() |
Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okumak Biraz Zaman Alacak Ama İnşallah Yardımcı Olursunuz.. :(Merhaba arkadaslar, şimdi bu msjı yazsammı yazmasammı diye çok düşündüm ve sonunda karar verdim sizlerle paylaşmayı ve yardım istemeyi ![]() ![]() bu arada türkçem maalesef çok iyi değildir çünki doğduğumdan beri belçikada oturuyordum ve daha bu sene yeni tasındık türkiyeye ![]() ![]() ![]() şimdi durum şu: ben geçen sene birisiyle tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bu anlattığım kısaltılmış versyonu ![]() ![]() benden önce o sevgilisiyle 3 sene çıkmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heryneyse işte şimdi ben ne yapıcam?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sormak istediklerim: -ben şimde nerden öğrenicem o eski sevgilisi ona büyü falanmı yapıldığını ![]() ![]() ![]() ![]() -ve bana geri dönmesi için çok etkili denenmiş olan bi dua varmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() belki de ilk sevgilim olduğu için ![]() ![]() ![]() bu arada 21 yaşındayım ve ilk sevgilimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inşallah bana yardım edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allaha emanet olun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|