Sizce Ben Ne Yapmalıyım??? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizce Ben Ne Yapmalıyım???Çok iyi olmasada güzel giden bir ilişkim vardıÇok dua ettim Elhamdülillah dualarımın sonucunuda gördüm son dönemlerde güzel paylaşımlarımız oldu bana karşı çok ilgiliydiSora benimle görüşmeye sebepsiz yere 15-20 gün ara verdi bi gün geldi ben senin hayatından çıkıyorum evleniyorum dediNe acıdır bilemezsinizİnanın dualarıma ALLAH'ıma o kadar güveniyorum ki hiç bişey demedim ağladım onun önünde ama dualarıma devam ettim hep gece gündüz yalvardım RABBİM'e her beş vakit namaz sonunda aklıma her geldiğinde -ki aklımdan hiç çıkmıyordu zaten her an dilimde onu diledim RABBİM den 29 ekim doğum günümdüMübarek cuma gününe denk geldiİçimde öyle bi heyecan vardı ki mesajlar alıyordum tüm arkadaşlarımdan ailemden telfon açıyordu netten kutluyordu herkes doğum günümüÖğle namazına oturdum RABBİM'e dua ettimİçimden şunu geçirdim hep bugün benim doğum günüm ve RABBİM dileğimi kabul edecek bugün en büyük hediyem RABBİM'den olacak o bana dönecek inşaALLAH diye geçirdim hepAkşamına öğrendim ki pazar günü nişanıymışAKşam iş arkadaşlarım sürpriz doğum günü partisi hazırlamışlar benim gözlerim doldu ağlamamaya çalıştımSoranlarada duygulandım sürprizinize dedim işten çıktım ve aradım sağol bugün benim doğum günümdü hediyemi aldım dedim Mutsuz du sesine olur nişanıma gel dediTebrik ettim gönülsüzce mutluluk diledim ama gelemem dedimO akşam sokakları dolaştım en yakın dostumlaOnunla gezdiğimiz yollardan ağlayarak yürüdüm o soğuka belki karşıma çıkarda son kez sarılrıım diyeHaşa isyan etmedim ama sorguladım"RABBİM o kadar dua ettim yalvardım neden olmadı neden bunu yaşadım" diyeİnanın dilime dua gelmediBırakın duayı inşallah maşallah gibi cümleler bile kuramadım iki gün namazlarımı gene kıldım elhamdüliillah devam ettim ama sonunda dualarımı edemedimVerdiği herşey için RABBİM'e şükür ettim Efendimiz(sav) salavat okudum o kadarAKşamına dayanamadım mesaj attım onu ne kadar çok sevdiğimi içimin ne kadar yandığını yazdım cevap yazmadıErtesi gün cumartesi aradı beni işyerime geldi nişan için malzeme alacaktıSeni görmeye geldim dedi sarıldık ağlaştıkAnlattı olanlarıAnnesinin gırtlak kanseri olduğunu öğrenmişler ve kanser son aşamada imişAnnem ölmeden seni evlendireyim güvenilir kendi içimizden biri ile evlendireyim gözüm açık gitmesin kardeşlerinede sahip çıkar demiş o kız içinAmcasının kızı imiş(Kız 17 yaşında benim ki de 32 yaşında)Kız istememiş ilk başta akrabadır olmaz demiş zaten en başından kızın büyümesini bekliyolarmış evlendirmek için bununlaNe ilkelliktirNe saçmalıktır ya ALLAH annesine şifa versin ama gider ayak yaktı hepimizi Neyse bana yalvardı nişanıma gel gelmezsen gelir zorla alırım seni evden dediO günde yanımda ol dedi son kez iyilik yap dedi bunu esirgeme dedi bugüne kadar bana hayır demedin hep yanımda oldun ama son kez yine ol dedi gitmem dedim ama dayanamadım yine nişanına gittimİlk defa bir başkasının yanında gördüm onu ele ele göz göze parmaklarında henüz koparılmamış nişan yüzüğü kurdelası ile (( Ara ara gökyüzüne baktım RABBİM dedim bunu bile yaşadım neden niye böyle oldu dedim Sürekli gözleri gözlerimdeydi mutsuzdu gözleri doluyordu bana bakarkenBen mutlu gibi göründüm herşey güzel olacak der gibi bakışlarımla onu teselli etmeye çalıştım sanki kendime yetiyorumda onu tesell edecem 1,5-2 saat kaldım orada düşünün halay bile çektim Artık ordan ayrılma zamanı geldiğinde tokalaştık görüştük elimi son kez tutuşundaki sıcaklığı bile hala unutamadım Çok üzüldüm çok ağladım sora tövbe ettim RABBİM 'e sorguladığım için neden kabul olmadı dediğim için yüreğimde ki mühür kalksında tekrar dua edebileyim diye yalvardım ALLAH'aElhamdüllillah eski halime döndüm RABBİM kabul ettiNamazlarımı kılıyorum dualarımı ediyorum verdiklleri için şükrediyorum RABBİM'e İnanın onu yine diliyorum RABBİM'den daha doğrusu tekrar dua etmek istiyorum tekrar her daim ALLAHım ne olur bana geri dönsün hayırlı bi evlilik nasip et demek istiyorumBurdan bi çok kişiye yazdım böyle böyle ne yapmalıyım duama devammı etmeliyim yoksa etmemelimiyim diyeherkesten farklı farklı cevaplar geldiSağolasunlar ALLAH razı olsun bi çok kişiden yardım da aldım lahutiden Burda herkesin dilinde "ALLAH kabul etmeyeceği duayı ettirmez"diyeBende buna inanıyorumİçimde yine onu kazanmak için bana geri dönmesi için dua etmek geliyorKimsenin hakkına girmiyorum yanlış anlamayın kızda erkekte istemediği ailelerinin tercih ettiği bi hayatı seçtiler mecburen ikisinden biri çok sevse inanın temelli içime atardımAma olmuyorBazen bu bir imtihan diyorum sınıyor RABBİM beni dualarıma devam edersem kazanabilirim ALLAH'ın izni ile diyorum Bilmiyorummm Ben ne yapmalıyım nasul dua etmeliyim Yaşanabilecek bu anlamda en acı şeyi yaşadım RABBİM kimseye yaşatmasın Çok uzun oldu okuma ilgisi gösteren herkese teşekkür ederimBi nebzede olsa rahatladım yazarak ALLAH herkesten razı olsun dualarınızı eksik etmeyin Ve benimla aynı şeyi yaşayanlar varsa yada önerebileceğini görüşleriniz varsa lütfen yazın Selam ve dua ile Herkesten şimdiden ALLAH razı olsun |
|