Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değilmi, hayırlımı, niyetim

Niyetim Hayırlımı Değilmi...??

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Niyetim Hayırlımı Değilmi...??

arkadaslar herkes gibi benimde gönül sıkıntımvardıbi erkeğe aşıktım ki hala aşıgım ama o bana bakmıyor ben bu sitede çeşitli dualar esmalar vs çektim genede olmadıama bana kimse bakmıyordu kimsede aşık olmuyordusalat-ı tefriciyye basladım 2200 lerde felanımnaslamadan 1 hafta once ayrı ayrı gunlerde tam 11 teklif aldımsalavata ise Allahım o oğlanı hakkımda hayırlı eyle dedimhayırlısı o ise o olsun fakat mümkünse en hayırlım o olsun dedimama Allah karsıma birini cıkardı cocugu sevmiyorum hiç bişey hissetmiyorum ama sevgili oldukbende anlamadım noldugunu ama suan sevgiliyiz fakat benim aklımda gönlümde hala dönmesini beklediğim oğlandaaa3 ihlas 1 fatiha okudum gozumu kapadım aklıma ferah görünen kişi beni terk eden kişi olduama beni terk eden başka birine aşık buda bariz belliAllahtan umut kesilmez herşey onun elinde ama ne yapmam gerek nolur beni aydınlatııınnn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com