Sanki Dört Yanım Duvar |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanki Dört Yanım DuvarHerkese merhaba Çok sıkılıyorum çoook Eşimle bir iyiyiz, bir kötü Nerden başlasam bilmiyorum Eşimle 8 sene önce tanıştık müzisyendi çevresi kız arkadaşları vs çoktu Neyse birbirimizi sevdik 5 sene önce evlendik 1 sene sonra bir çocuğumuz oldu Daha sonradan bende onun eski çevresine karşı bir antipati başladı Müziği bıraktı ama içindeki o müzik aşkı hep kaldı şimdi internet işleriyle uğraşıyor Evliliğimizin ilk 3 senesinde hep eski kız arkadaşlarıyla karşılaşırmı, acaba dışarıda ne yapıyor vs düşünmeye vesveseye başladım Onuda kendimide yıprattım Tabi bu baskı altında eşim yalanlara başladı dürüstlüğünü kaybetti Ben evden çıktığımda arkadaşının yanına bara gidiyormuş şarkı söylüyormuş, benden habersiz eşya almış borç yapmış (eşim fotoğrafçıdırda), gidip mankenlerin, dansçıların olduğu ortamda ücretsiz çekim yapmış (normalde eşim mimari, mekan, ürün çekimleri yapıyor), telefonlarını kapatmış, eşimle menfaat için, işlerini ücretsiz yaptırmak için dostluk kuran insanlara hizmet ediyor Çünkü eşim işlerinde çok başarılıdır Onu pohpohlayıp iyi niyetini kullanan o kadar insan varki, sanki kör olmuş göremiyor bunları Ben kendi kendime çırpınmaktan yoruldum artık Alacak paralarımız var alamıyoruz eşimin iyi niyetinden Evde tartışma konularımız bunlar Yakın bir arkadaşımın annesi bende, eşimde cin olduğunu söyledi ve temizledi 2,5 ay eşimle adeta melekler gibiydik birbirmize yeniden aşık olduk, eşim evden çıkmıyordu gereksiz arkadaşlarının yanına gidip lak lak yapıp vakit kaybetmiyordu, işlerine deli gibi saldırıyordu, sanki yeniden doğmuştuk, yeni işler aldık para kazandık Sonra birden 2 hafta içinde herşey bozuldu ben cin tarzı şeyleri çok çabuk kapıyorum, 14 yaşından beri değişik şeyler yaşadım Psikolojik olsa ilaçlarla düzelirdim ama ben bunlardan hiç kurtulamadım Gece yatarken hayatımla ilgili güzel bir şeyler planlıyorum Mesela yarın kalkıp bir kursa yazılmayı, yada ünv sınavlarına girmeyi, evi temizlemeyi, güzel şeyler yapmayı planlıyorum ama sabah kalktığımda herşey yine aynı başlıyor, bomboş geçen bir gün, bütün gün eşimi ne yapıyor ne ediyor kimlerle konuşuyor kaçta gelecek diye düşünüp duruyorum Velhasıl ben bu cin illetinden daima ne zaman kurtulabilirim Eşimin yine evde oturup sıkılmadan iş yapmasını, boş insanlardan, menfaatçi insanlardan kurtulmasını nasıl sağlayabilirim, yine bana dürüst olsun istiyorum Mutlu olmayı çok istiyorum Geçtiğimiz o iki ay rüya gibiydi çok güzeldi, elime kaç defa ilaç aldım, ip aldım ölmek için yapamadım evladım var Ama eşimin sinirlendiğinde ettiği hakaretlere, nadirde olsa kaba kuvvetine, senden boşanıcam, seni istemiyorum, özgür olmak istiyorum demesine dayanamıyorum Acaba eşim şuh bayanlarla aynı ortamda çekim yapıp kendini özgür hissedip eve geldiğinde evlilikle yüzleşince zorunamı gidiyor Bu tarz bayanların olduğu çekimlere gitmemesini nasıl sağlarım Normal şirketlere gidiyor asla birşey demem seviyeli herkez ama mankendi, dansçıydı çok laubali ve samimi oluyorlar istemiyorum gönlüm kırılıyor Bu kadar güzel geçinip giderken sabahları beni öperek uyandırırdı, her dakika sarılıp öper, güzel sözler söylerdi, iş konusunda ne desem beni dinlerde ve çok kazançlı işlere imza atmıştık, evde işlerini yapıyordu, ama bir sabah kalktı ufacık bir şeyden ötürü bağırmaya, hakarete, boşanıcam, özgür olmak istiyorum, senden nefret ediyorum demeye başladı Ben şimdi bunu neye bağlayayım, cinlendiğimizemi, büyüyemi neye bana bir akıl verin, bir çözüm yolu gösterin, İçimde artık bir güvensizlik ve umutsuzluk var bir şeyler güzel gittiğinde ben çok karamsarlaşmaya başladım, mutsuzum yine kötü olacak herşey sanki Bana dua edin, dua önerin lütfen Yoksa ben eriyip gitmek üzereyim Yani kısa ve özet olarak 1)Eşimin yeniden benimle iyi olması için, 2)Bana yalan söylemeyen dürüst biri olması için 3)Alacaklılardan paralarımızı almak için 4)Eşimin başka kadınlara tamah etmemesi için 5)Menfaatçi kişilerden kurtulması için etkili bir şeyler varmı Sizi çok ama çok sıktım uzun uzun yazdım kusura bakmayın, okuduğunuz için çok sağolun, Allahım hepimizin dularını kabul etsin, hastalara şifa versin, herkes gönülündeki murata kavuşsun Sizlere iyi bir yıl değil iyi bir ömür ve hayat diliyorum Sizde dualarınızı benden esirgemeyin Yorumlarınıza ihtiyacım var |
|