Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duası, pişmanlık

Pişmanlık Duası.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pişmanlık Duası.

Şu sıralar yaşadığım bir durum bu aslındaBaşıma bazı üzücü olaylar geldi,boşanma,ailevi sorunlar vs gibiÇok şükür şuan iyiyim
Ama hep içimde bir his var o da,bundan 4-5 yıl öncesinde hayatımda her istediğim şeyi Rabbim bana nasip etmişken onun kıymetini bilemedim ve hep aklıma 4-5 yıl öncesi geldiğinde o günlere geri dönebilmek istiyorum,hem de cok
Bunun fiziki boyut olarak mümkün olmadığını biliyorum ama sonucta herseyin yaratıcı Allah ve isterse o şartları bana sağlayıp yeniden o gün sahip olduğum herseyi bana yeniden lütfedebilirŞimdi bu durumda o günler aklıma geldikce şükürsüzlük yaptığımı ve o zamanın kıymetini bilemeğim için elimden alındığını düsünüyorumTabiki en iyisi Allah bilir
Yani sonuc olarak bir pişmanlık içerisindeyimAdı belkide pişmanlık duası değildirAma burda anlattıklarıma dayanarak bu durumda okunması gereken bir dua veya herhangi bir gidiş yolu var mı acaba?Kendi hayatında yaşayıp düşünenler ya da bi fikri olanlardan yorum alabilirim )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com