Allah Sevdiği İnsana Mı Hastalık Verir.. |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Sevdiği İnsana Mı Hastalık Verir..Arkadaslar merhaba, İçinizde oldukça bilgili olanlar var biliyorumbir derdimi sizlerle paylaşmak,içimi dökmek,dökerken ağlamak,akıl danışmak ve moral bulmak istiyorum Yaklaşık 4 aydır kötü bir dönemdeyimaslında kötü demek istemiyorum,benden daha beter olanlar var ve ben ne zaman şükretmesem basıma daha kötüsü gelirAma hastalıklarla dolu 4 ay geçiriyorum aslında nasıl başladı bilmiyorum ama doğum yaptıktan sonra psikolojim çok bozuldubebeğimle çok uğrastım4 ay önce cok siddetli ağrılar ve doktorların bana söylediği olumsuz şeyler yuzunden psikolojim altust olduBir ameliyat geçirdim ustuneyurumem bozuldu yavaşladıAma çok şükür ayaktayım ve hala yuruyebiliyorumDetay anlatmak istemiyorum çok ama çok taktım bu hastalığa benhayata küstüm,mutlu olamadım birdahaağrılarsa zaten hiç geçmedisonra şifa için surekli dua etmeye basladımhergece hergece dua ettimBen iyileşmeyi beklerken bambaska bir sorun daha cıktıbu sorun benim panik atağımı tetikledi ve panik atağım yıllar sonra hortladıdua etmeye devam ettimardından 2 hafta gecmiştiki şu an beni neredeyse delirtmek üzere olan bir hastalıkla karsı karsıya kaldımayrıca hastalık hastalığı denen illet basladıben su an doktora bile gidemiyorum korkudanbugun gittim doktor kapısında fenalastımtestleri bile yaptıramadan kusma eşliğinde kaçtım hastaneden Rabbim dermansız dert vermesinşu an şükür diyorumama bende insanım arkadaslar,itiraf edeyimki zor dayanıyorumAma Allahın gücünede gitsin istemiyorumdiyorumki içimden o kadar imansız insan var etrafımda sağlıklı,dinç,psikolojileri süperallahı anmazlar ama dertleride yokGunaha giriyorum biliyorumama elimde değil düşünüyorum iştenamaza başladım 1 hafta öncebırakmayı düşünmüyorumkıldıkça ne güzel bir his olduğunu farkına varıyorumnamaza yetişmek için kosarak eve gelmeyi seviyorumtum namazlar bittiğinde o hzuuru seviyorumama çok korkuyorumbaska bir dert daha cıkarmı diyeişte bu düşüncelerle nette dolanırken bir öz gördumAllah sevdiği kullarna dert verirmişbu doğrumucunki ben ibadetimi istemediği ve yapmayayım diye verdiğini sandım bir araacaba dua etmesemmi namaz kılmasammı dedimAma iyileşip sapasağlamkende O'nu unutmadığımı görsun istiyorum cok gercekten Allah bize hastalıkları o kadar dua etmemize rağmen sevdiği içinmi veriyorsebepleri nedircunki çok dua etmeme rağmen hala pek iyi değilimAma şükür şükür şükürAllahım daha büyük dert vermesinİnsanlar en zor hastalıklarla ne belalarla uğrasıyorlarSadece psikolojim cok bozuk,sabrım az,acıyla başedemeyen güçsüz biriyim psikolojimide göz önune alarak,beni kırmayarak yorum yapın ne olurneden oluyor sizce bunlar --- Sonraki mesaj --- aaa hiç cevap gelmemişHerkes uyudu galibaNeyse bekleyeceğim yinede |
|