Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, durumdayım, ihtiyacım, tavsiyelerinize, zor

Tavsiyelerinize İhtiyacım Var, Çok Zor Durumdayım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaşlar, başımdan geçen olay kiminiz için aptallık kiminiz için ise bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi Annesinin ve babasının rahatsızlığı yüzünden maddi olarak kötü durumdaydı Bende kendisine kendi adıma kredi çekerek verdim Aradan zaman geçti, taksitler hiç ödenmiyordu Hem bankalardaki sicilimin temizliği hemde evime bir şey gelmesin diye taksitleri günü günüe öderdim Ama baktım ki, ben ondan para istedikçe, o benden daha da uzaklaşmaya başladı Ve anladım ki tek başımdaydım artık
Borça azımsanmayacak bir miktar, şu an 40 milyar civarı BEn tamamen bitmiş vaziyetteyim, sırf bu borç yüzünden askere gidemiyorum, aileme bişey anlatamıyorum, üzüntüden stresten mide ülseri, dalak büyümesi ve karaciğerimde tarifsiz rahatsızlıklar yaşıyorum Şu an benden sürekli kaçıyor, para verdiği yok, son çare olarak ya onu çekip vurucam, ne ona ne bana Kendimde değilim artık, çok kötü durumdayım Lütfen bir çare gösterin, medeti Allahtan ummak lazım ama inanın herşeyi bitirdim artık Buraya yazmakta son çaremdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sakin ol arkadaşim medet Allah`tan, dardasin Allah yardim eder geceleri namaz kil gök yüzü açilir dilekler sağnak sağnak verilir 4444 adet tefriciye cek, 12000 adet Besmele var her 1000 adetten sonra 2 şer rekat hacet namazi kil Allah`tan dile ve hergün kil namzi ve besmeleyi birakma !!! (bunlar çok çok tesirli) Allah ummadiğin yerden sana kapi açar Allah yardimcin olsun Onu vurmayi da birak Allah`tan bulsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com