07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavsiyelerinize İhtiyacım Var, Çok Zor Durumdayım
Merhaba arkadaşlar, başımdan geçen olay kiminiz için aptallık kiminiz için ise bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi Annesinin ve babasının rahatsızlığı yüzünden maddi olarak kötü durumdaydı Bende kendisine kendi adıma kredi çekerek verdim Aradan zaman geçti, taksitler hiç ödenmiyordu Hem bankalardaki sicilimin temizliği hemde evime bir şey gelmesin diye taksitleri günü günüe öderdim Ama baktım ki, ben ondan para istedikçe, o benden daha da uzaklaşmaya başladı Ve anladım ki tek başımdaydım artık
Borça azımsanmayacak bir miktar, şu an 40 milyar civarı BEn tamamen bitmiş vaziyetteyim, sırf bu borç yüzünden askere gidemiyorum, aileme bişey anlatamıyorum, üzüntüden stresten mide ülseri, dalak büyümesi ve karaciğerimde tarifsiz rahatsızlıklar yaşıyorum Şu an benden sürekli kaçıyor, para verdiği yok, son çare olarak ya onu çekip vurucam, ne ona ne bana Kendimde değilim artık, çok kötü durumdayım Lütfen bir çare gösterin, medeti Allahtan ummak lazım ama inanın herşeyi bitirdim artık Buraya yazmakta son çaremdi
|
|
|