Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaslar, bekliyorum, edın, lütfen, yardım, yorumlarınızı

Lütfen Yardım Edın Arkadaslar Yorumlarınızı Bekliyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edın Arkadaslar Yorumlarınızı Bekliyorum

Meraba arkadaslar kusura bakmayın konuyu dogru yere acıp acmadıgımı bilmiyorum cevremde kmseye derdimi anlatamaz oldum artık en yakınım dediklerim bile yanımda değiller içim içimi yiyor yediklerımden bile bi tat alamaz haldeyim çöktüm artık o derece bu bölümde bircok kisiye care olmussunuz tek istedigim fikir vermeniz ve dertlesmek bursada yasıyorum ablam izmite gelin gitti enistemın kardesıyle dügünden 1 ay önce tanısıp konusmaya basladık biz enıstemlerle akrabayız annelerımız teyze kızı oluyor ablam akraba evliliği yaptı herneyse fazla konuyu dagıtmadan anlatıcam enıstemın kardesıyle konusmaya basladık ve yavas yavas ondan hoslanmaya basladım 2 senelik iliskim yeni bitmişti kafam karısıktı tek sırdasım o olmustu tanısmadan önce enıstem kardesı hakkında konusurken bikac seye tanıklık ettım kardesının daha önce bi kzıı aldattıgını duydum enıstemden kafam cok karsıık arada o kadar mesafe var içim içimi yiyor mesaj la telle konusuyoruz falan cok cok nadirende olsa bulusuyorduk şu facebook varya hani 7 gün 24 saat girip durdugumuz her defasında facebookda biseyini yakalıyorum zerre kadar güwenim kalmadı artık sewıorum dıo yemınler edıo ve son 1 haftadır hiç cevap yok konusmuyoruz onu bilmem ama benım canım cok yanıo sevsin güwensin istiyorum cok seviyorum aklımdan cıkmıo dedigim gibi bitkin durumdayım bi fikir verin yardım edin ne olur bu arada cevremdekılerın bana sırt cevırme nedeni de annelerimizin kavgalı olması annem ablamın evliliğine cok zor onay verdi bu yüzden kmse istemıo onay vermıolar akrabalrm arkadaslarım desem hepsi bi alemde görüsmüyorum hc bryle herseyi yapmaya hazırım yeterkı sevsin , güwenebileyım sevgi ve muhabbet için dualar kısmına baktım fakat benm derdm cok farklı dürüst olmasını istiyorum sevmesini istiyorum ve hüddam vsile yapılan celplerden gercekten cok korkuyorum bazı arkadasların yorumları yüzünden(musallat olurlar vs) lütfen yardım edın lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com