Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, dua, görüş, okuyun, yardımlarınızı, öneri, özellikle

Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum .

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum .

Merhaba arkadaşlar ;
Sizlerin bir konuda yardımını istiyorum Çok sevdiğimiz bir aile dostlarımız ayrılığın eşiğindeler Hem kadını hem de eşini çok seviyoruz Ve bu çift çok ama çok severek evlendiler Kişilişk olarak çok düzgün insanlar ve 2 tanede kızları var Bu çifti Ayrılığın eşiğine neyin getirdiğini bilmemekle beraber ,sadece kuvvetli tahminlerimiz ve ima ettikleri bazı şeyler var

Şöyleki adam zaman zmana alkol kullanıyormuş ve iş icabı yurtdışına gidiyor adam (kendisi pilot) ve anladığım kadarıyla yurtdışında ilişkisi olmuş ve kadın bunun farkında jinekolojik muayene sonucu tabiki Adamda açık olarak inkar etmiyormuş

Bizler ayrılmalarını istemiyoruz Ama neler yaşandığını çok fazlada bilmiyoruz

Sizlerden ricam : bildiğiniz kuvvetli dualar varmı sitede aradım ama genelde eşlerin yapması gereken terkipler İnsan çıkıpta diyemiyorki şunu okursan şöyle olur diye zaten akılları başlarında değil desem yeri Bizlerin okuyabileceğimiz bişiler varmı dua olur ,yaşadığını tecrubelerden yola çıkarak ,bi fikir vermek adına yardımlarınızı bekliyorum
ben araştırdım ve Sa'f Suresini 70 defa okunması aile geçimsizliğinin düzelmesi niyeti ile okunuyormuş Ve okuduk dahada başka bildiğiniz terkipler varmı

Allah rızası için yardım edeni Rabbim maddi ve manevi sıkıntılardan ömür boyu korusun
ne olur arkadaşlar sizlerden gelecek dualarınıza ve önerilerinize ihtiyaçım var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com