Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, aleykum, babam, cin, essalamu, hastası, için, musallatlı, yardım, şizofren

Es-Salamu Aleykum Acil Yardım Şizofren Hastası (Cin Musallatlı) Babam İçin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Es-Salamu Aleykum Acil Yardım Şizofren Hastası (Cin Musallatlı) Babam İçin

es-selamu aleykum

hayırlı geceler arkadaşlar foruma uzun süredir katılma fırsatı bulamadım askerlik iş güç vs sebeplerle,
babam şu an çok ağır hasta hastaneye yatıramıyoruz, baba sen hastasın bile diyemiyoruz, babamız kötü davranılmasını bile istemediğimizden polis yardımıyla bile hastaneye götüremedik, ben kanatimce babamda cin musallatı olduğuna inanıyorum, kendisi sürekli kabuslar gördüğünü söylüyordu, uyanınca garip kelimeler sayıklıyordu vs şimdi ise tam çıldırmış durumda kendi kendine tartışıyor konudan konuya atlıyor, çok agrasif cin musallatı konusunda uzman arkadaşlardan Allah rızası için yardım istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com