Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlayabiliriz, anlımıza, birinin, kişi, olan, olduğunu, yazılmış

Birinin Bizim Anlımıza Yazılmış Olan Kişi Olduğunu Nasıl Anlayabiliriz ?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birinin Bizim Anlımıza Yazılmış Olan Kişi Olduğunu Nasıl Anlayabiliriz ?

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve yeni yeni birinden hoşlanmaya hatta aşık olmaya başladım diyebilirim önceleri çok acı çektim yaşım küçük olmasına rağmen çok üzüldüm ağladım yaşadıklarım fazlasıyla olgunlaştırdı beniben çok üzgün olduğum anda dua etmiştim ve duamda Allahım beni senden uzaklaştıracak birini koyma kalbime sana yakınlıştıracak alnı secdeye değecek biri olsun dedim ve aradan 1 ay geçmedi onun hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım halde birşey beni ona yakınlaştırdı öyle ısındım ki ona öğrendiğim ki çok dindar biriymiş ve doğru kişiyi bekliyormuş terbiyeliymiş şu anlık sadece sınıf arkadaşıyız düşüncelerimiz öyle çok uyuyor ki birbirine hani aşık olan insan herşeyi unutur ya bende tam tersi hep ona ibadet etmek istiyorum bunun onun dindar olmasıyla alakası yok hani diyorum ki Allahtan ve peygamber efendimizden sonra onlar kadar çok olmasa da en çok onu seviyorumdiyeceğim o ki dualarım icabet mi buldu hayırlı mı bu nasıl anlayabilirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com