Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cümle, derin

Derin Bir Cümle...

Eski 08-15-2007   #1
mate
Icon4

Derin Bir Cümle...

İlk etepta çok basit bir cümle gibi gelebilir ama aslında düşününce çok derin ve anlamlı bir cümle olduğu ortaya çıkıyor
Yazar:

Neden bakarız acı çeken, ağlayan insanlara Ne görmeyi umarız o'nlar da; tuhaf, gerçekten çok tuhaf

diyor

Gerçektende biz neden ağlayan insanların suratına derin-derin bakıp, sonra birşeyler görmeye çalışırız Oysaki yolda tebessüm ederek giden insalara hiç bakmayız Ya da en azından derin-derin bakıp, birşyeler görmeye çalışmayız, ağlayan insanlarda olduğu gibi Hakikaten çok tuhaf

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-16-2007   #2
okaliptus

güzel bi soru,
seebebini merak etmemizden kaynaklanıyor olabilir mi

yada yardım edebilme ihtimalimizin olup olmadıgına olan merakımızdan bakıyor olabilir miyiz

bilmiyorum ki

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-16-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Acı bir tecrübenin izlerini arıyoruz bence Bir insanı neyin üzdüğünü, yani sebebini merak ediyoruz Ve bunu bilinçli yapmayarak, derinlerden gelen narsit bir duyguyla, ağlayacak bir omuz sunduğumuzu gösteriyoruz, "Bak, ben senden daha güçlüyüm, omzumda ağlayabilirsin, benim yanımda üzüntülerini ortaya dökebilirsin" diye Bendenizin fikirleri, beni dinlediğiniz için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-16-2007   #4
bukettt

insanoğlu meraklıdıro gözyaşlrn gizzemini merak edio olabilir sözde çok etgileyici

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com