|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilgili, noktaları, püf, tavuk, yemekleriyle |
![]() |
Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Ve Tavuk Yemekleriyle İlgili Püf NoktalarıTavuğun nar gibi kızarması için, pişmesine yakın fırından çıkarıp üzerine yumuşak margarin sürün ![]() Tavuğun lezzetli olması için, 3 yemek kaşığı yoğurt, bir yemek kaşığı salça, bir miktar sıvıyağ ve biraz da kırmızı pul biber koyup iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() Tavuklar, marketlerde satılan fırın pişirme poşetinde pişirilirse daha lezzetli olur ![]() Pişirilen tavuk ya da pilicin lezzeti için, karnına birkaç adet adaçayı ve yarım limon veya portakal dilimi koyun ![]() Tavuk satın alırken, genç ve körpe olup olmadığını anlamak için, ayaklarındaki pulların parlak ve ince olmasına dikkat edin ![]() |
![]() |
![]() |
|