![]() |
Buğday Çimi Faydalari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğday Çimi Faydalari![]() LÜTFEN HERKESE GÖNDERİN Çocukluğumun yılları hatırladığım bildiğim kadarıyla 1952 yılları ve evveline rastlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KANSERİN ÖLÜMÜ--MUTLAKA OKUYUN Arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz Ergüvenç Kesinlikle zararı yok, sınırlı yararı olabileceği, destek amaçlı kullanılmalarında sakınca olmadığı kanaati bildirildi ![]() ![]() ![]() ![]() ASRIMIZIN EN KÖTÜ HASTALIĞI İÇİN HER BİLGİNİN ÖNEMİNE İNANDIĞIMDAN ELİME GELEN BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİYORUM ![]() Buğday çimi ekiniz ve yiyiniz, Buğday şırası yapınız ve içiniz ![]() Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor ![]() Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok ![]() ![]() ![]() Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ'ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor ![]() Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir ![]() Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir ![]() Buğday müthiş bir kanser ilacıdır ![]() Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır ![]() Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir ![]() Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır ![]() Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir ![]() Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' içermektedir ![]() Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır ![]() Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur ![]() - Buğday çimini evde üretebilir miyiz? - Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri ![]() ![]() ![]() ![]() - Buğday şırasını herkes üretebilir mi? - Evet herkes üretebilir ![]() - İsterseniz tarif edeyim ![]() Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur ![]() Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir ![]() Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir ![]() Bu ilk su kullanılmaz, dökülür ![]() Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir ![]() 24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır ![]() Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır ![]() Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir ![]() O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar ![]() - Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur? Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri ![]() ![]() ![]() Elmanın çekirdeğini de yiyin! Dr ![]() Uludag University Faculty of Science and Arts Department of Biology 16059 Gorukle/Bursa TURKE |
![]() |
![]() |
|