Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğday, çimi, faydalari

Buğday Çimi Faydalari

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buğday Çimi Faydalari





LÜTFEN HERKESE GÖNDERİN
Çocukluğumun yılları hatırladığım bildiğim kadarıyla 1952 yılları ve evveline rastlar O yıllarda Annem bugday tanelerini,lokum kutularına yada sahan denen tepsilere pamuk içine eker ,çıkan yem yeşil ekini, 10 ya da 15 cm ken keser onu ezer unla karışımına şekerde katar pişirirdi Adına UHUT denirdiTüm hastalıklara ilaçtır diye bizlere yedirilirdi Yıl 2011 bu gün aynı buğday filizleri kansere ilaç olarak gündemde Bilime inanan biri olarak doğruluyorum Devaolsun diyorum VKARACA

KANSERİN ÖLÜMÜ--MUTLAKA OKUYUN

Arkadaşlar Yeniköy Mimarlar Sitesinde komşum ve meslekdaşıma 30 yıl evvel doktorlar 6 ay ömrü kaldığını söylediler Ailesini bu sonuca alıştırdı; evin tüm ihtiyaçlarını gördü, temin etti; kendini ölüme hazırladı Buğday çimlenmesinin hastalığa iyi geldiğini bir yerde okumuş Evin bir odasına toprak döşedi; orada buğday yetiştirdi; buğday çimini mikserde öğüterek her gün ve devamlı içti 30 yıldır yaşıyor Artık çime de gereksinimi kalmadı Sağlıklı günler dileğiyle
Yılmaz Ergüvenç

Kesinlikle zararı yok, sınırlı yararı olabileceği, destek amaçlı kullanılmalarında sakınca olmadığı kanaati bildirildi Saygılarımla arz ederim DrVehbi AlpmanKANSERİN ÖLÜMÜ MUTLAKA OKUYUN!
ASRIMIZIN EN KÖTÜ HASTALIĞI İÇİN HER BİLGİNİN ÖNEMİNE İNANDIĞIMDAN ELİME GELEN BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİYORUM

Buğday çimi ekiniz ve yiyiniz, Buğday şırası yapınız ve içiniz

Kanseri engelleyen besinlerin başında atalarımızın Orta Asya'da içtikleri Buğday şırası geliyor
Klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi Pakistan'daki Hunzakut Prensliği'nde kanserden ölüm yok Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar Türkiye'de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor

Ödemiş'le Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ'ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Doktor İlhami Güneral ile sohbetimiz sürüyor
Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir
Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir
Buğday müthiş bir kanser ilacıdır
Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır


Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir
Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır
Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir
Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan 'laetril' içermektedir
Izgara etler ve füme besinlerin kanserojen maddeler taşıdığı kanıtlanmıştır (Japon Bilim Adamı Nagivara)
Japon Bilim Adamı Nagivara, taze buğday çiminde bu maddeyi etkisiz hale getiren enzimler ve amino asitler bulmuştur
- Buğday çimini evde üretebilir miyiz?
- Evde de üretilebilir, küçük bir saksıda bile üretilebilir ve olduğu gibi yenebilir, evde üretemeyenlere tavsiyemiz ise buğday şırası üretmeleri
- Buğday şırasını herkes üretebilir mi?
- Evet herkes üretebilir
- İsterseniz tarif edeyim

Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur
Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir
Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir
Bu ilk su kullanılmaz, dökülür
Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir
24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır
Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır
Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir
O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar
- Az önce sözünü ettiğimiz 'laetril' buğday çiminden başka nelerde bulunur?
Çünkü anlaşılıyor ki, 'laetril' kanserin tedavisinde en etkin maddelerden biri
Elmanın çekirdeğini de yiyin!




Dr Serap KIRMIZI
Uludag University
Faculty of Science and Arts
Department of Biology
16059 Gorukle/Bursa TURKE

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.