Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dediğinde, kadın, üşüyorum

Bir Kadın Ben Üşüyorum Dediğinde

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadın Ben Üşüyorum Dediğinde

Bir kadin ben üsüyorum dediginde,
bunun cevabinin;
"üstüne bir sey al"
"istersen bir taksiye binelim"
"eve geldik zaten"
türünden bir söz olmadigini,"üsüyorum" dediginde kadinin "bana sarilsana" demek istedigini ve ona sarilmak gerektigini ögrenmek epey zamanimi aldi

Sanirim binlerce yil boyunca isteklerini açikça söylemelerine izin verilmedigi için "gizli bir d il" gelistirmek zorunda kalan kadinlar, bu kadar basit bir seyin erkekler tarafindan niye anlasilamadigini hiç anlayamazlar
Erkeklerin, bakkal dükkaninin arka tarafindaki salak küçük oglana benzedigini düsünürler: "Anlayissiz ve beceriksiz salaklar" Kadinlarin bir sey söylediklerinde aslinda baska bir sey söylemek istemis olabileceklerini kendim mi farkettim, yoksa bunu bana bazen usulca, bazen sabirsizca, sözleriyle kadinlar mi ögretti simdi tam çikartamiyorum

Sevgi ve sefkat eksikligine hiç tahammül edemeyen, bunlarin "açikça" söylenerek elde edilmesinin ise elde edilenin degerini düsürecegine inanan kadinlarin niye isteklerini düpedüz söylemedikleri ise erkekler için hep bir sirdir

Duygularini göstermenin kadinlara özgü bir davranis oldugunu sanan erkekler, açikça sevgilerini ve sefkatlerini göstermekten hep utanirlar

Farkinda olmadan, onlar, bu duygularin gösterilecegi tek yerin yatak odasi olduguna inandiklarindan, kalabaliklarin içinde sevgi ve sefkat gösterdiklerinde, herkesin seyrettigi bir yerde sevisiyorlarmis hissine kapilip tedirgin olurlar

Erkekler için duygular, kapali yerlerde yasanmasi gereken "mahrem" seylerdir, kadinlar ise bunu hayatin her aninda yasanmasi gereken bir sey oldugunu düsünürler
Hemen hemen hepsi gizli bir "derebeyi" olan erkekler, kadinlarin her isteginde, her talebinde bir isyan, bir baskaldiri hatta bir hakaret görürler

Erkeklerin bekledikleri, kadinlarin "üsümeleri" ya da "acikmalari" degil, erkegin yaninda sogugu ve açligi hissetmeyecek kadar kendinden geçmis bir aska kapilmalari ve bu aski taleplerini d ile getirmeyerek göstermeleridir

Galiba o yüzden, erkegin biraz kadinsilastigi ve duygularini alabildigine özgür biraktigi askin ilk günleri geçtikten ve erkek yeniden erkekligine döndügünde, kadinlar "üsümeye" baslarlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com