![]() |
Zikir Ve Hadim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikir Ve HadimArkadaşlar, güvendiğim bir tanıdığımın önerisi ile "ya Habir" zikrine başladım ![]() ![]() Yarım yamalak bilgime göre: - öncelikle bir esmanın sayısının karesi kadar zikredilmesi gerekiyor, ki bunun da günlük minimum sayısı var ![]() - zikir ilerledikçe insanın içinde ve algısında değişimler meydana geliyor ![]() - o belirli sayıya yaklaşıldığında (örneğin "ya Habir" için 812 x 812 = 659,344) önce kötü kokular, ardından gürültüler, ve çoğunlukla son derece korkutucu görüntüler algılanıyor ![]() - bunlara karşın sayıya ulaşıldığında esmanın hadimi geliyor ve hizmetli/dost olması için belirli şartlar öne sürüyor ![]() ![]() Ahmed Hulusi zikirin yapıldığı yer ve zamanın öneminin olmadığını, beynin çokkanallı bir organ olduğunu ve birkaç işi birarada yürütebildiğini, bu yüzden örneğin yürürken, çalışırken vb ![]() ![]() ![]() Kısa bir sürede "ya Habir" zikrinde 130,000i geçtim ![]() ![]() Gereken rakamın sonuna yaklaştığım zaman olabilecekler için ipucu verebilir misiniz? Korunmak için Ayetel Kürsi dışında yapılabilecek ne var? Yanlış bildiğim yerler var mı? |
![]() |
![]() |
|