Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendiyas

Kendiyas...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendiyas...

(Bismillâhirrahmânirrahîm Hamd âlemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur Salâtü selâm efendimiz Muhammed sav e, onun hanedan, dost ve yaranlarına olsun Allahım! Şüphesizki senden dilekte bulunuyorum ve sana sarılıp, sebep tutunuyorum Yâ Allâh! Yâ Allâh! Ya Rahman! Ya Rahman! Ya Rahman! Ya Rahim! Ya Rahim! Ya Rahim! Ya Rabbah! Ya Rabbah! Ya Rabbah! Ya Seyyida! Ya Seyyida! Ya Seyyida! Ya Hüve! Ya Hüve! Ya Hüve! Ey şiddet ve sıkıntılı anlarımda imdadıma yetişen! Ey yalnız kaldığımda tek gönül dostum olan! Ey dua ettiğimde bana müsbet cevap veren Allah Ya Allah! Ya Allah!
Ey kendi zatıyla kaim olup, varlık alemini ayakta ve düzende tutan! Ey gökleri ve yer yüzünü ilahi emriyle belli kanunlar ölçüsünde ayakta tutan! Ey bütün yaratıkları kendi lutuf ve kahrı altında toplayan! Allahım! Bu Ayeti şerifenin ruhaniyetini bana musahhar etmeni diliyorum ki, o hacetlerimi yerine getirmemde bana yardımcı olsun Ey kendisini hiç uyuklama ve uyku tutmayan! Beni hakka eriştir ve dosdoğru yola kavuştur, taki kınanmak ve hiçbir İlah yoktur Seni tenzih ederim Doğrusu ben kendine yazık edenlerdenim Ey göklerde ne varsa kendisine ait olan Rabbim Onun izni olmadan kim onun katında şefaat edebilir? Allahım bana şefaat edilmem imkanını sağla Hacetimden yerine getirilmesini dilediğim sözümün isabetini ispatı için amelimin doğruluğunu meydana koyabilmem için beni irşad eyle doğru yolu bana ilhamda bulun Çoluk çocuğumu bana mübarek kıl! Ey onların önünde ve arkasında olan şeyleri bilen! Ey dilediğinden başka ilminden hiçbirşey kavrayamaz (beyanın sahibi) Ey kullarının iç alemini dış alemini olduğu gibi bilen Allahım! Bu büyük Ayetin ve ulu duanın huddamını bana musahhar etmeni diliyorum Hacetimi yerine getirmemde bana yardımcı olmasını arzuluyorum Heyla! Heyla! Cevla! Cevla! Melika! Melika! Ey dilediğinden başkasının mülkünde tasarruf edemeyeceğini açıklayan! Hükümranlığı (Kürsisi) gökleri ve yeri kaplamıştır onun Kulun Kendiyas'ı bana musahhar eyle! Taki uyanık halimde benimle konuşsun ve bütün hacetlerimi yerine getirmemde yardımcı olsun Ey göklerin ve yerin gözetilmesi kendine ağır gelmeyen Allahım! Yâ Hâmid Yâ mecîd Yâ bâis Yâ Şehîd Yâ hak Yâ Vekîl Ya Kaviy Yâ Metîn kere lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm ile hacetlerimi yerine getirmemde bana yardımcı ol! Sana yemin veririm ey Kendiyâs! Sen ve hizmetçilerin bana müsbet cevap verin Haklı olan bütün işlerimde bana yardımcı olun Azamet ve kibriyadan itikat ettiğiniz husus hakkı için, bu büyük Ayetin hakkı için ve efendimiz hazreti Muhammed sav hakkı için)

Diğer bir rivayette şu cümleler yer almıştır:

(Ey seyyid Kendiyâs! Çağrıma cevap ver! Cevabın şimşekten daha süratli olsun Bizim emrimiz birdir Oda göz açıp kapama gibi veya daha yakın Yahut ondan daha çabuk Şüphe yokki Allah her şeye kadirdir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com