Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berhetiyesi, davettir, mescalin

Mescalin Berhetiyesi Davettir

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mescalin Berhetiyesi Davettir

yanlış anlaşılmasın forumun yöneticisi mescalin ağamızdan bahsetmiyeceğim
şu meşhurr berhetiye duası denilen ve dilden dile elden ele dolaşıp uygulanan konudan bahsedicem sizlere bu konuda çok yazılıyor tartışılıyor
ben hem kendi tecrübelerimi hemde öğrendiklerimi paylaşacağım sizlerle

daha önce bahsetmiştim forumda büyücülerin saldırılarına maruz kaldım hemde gallavisinden
ne yapacağımı bilmiyordum sağdan soldan tarot bakan büyü çözdüren bir bayanın ismini duydum bir tanıdığımı ona yolladım bildiğiniz bakım yaptı ve tahmin ettiklerimi söyledi
tabii iş tarot kartlarında değil o kadında perilerle çalışıyor söylediğine göre ve bildiğiniz bakım yapıyordaha sonra bana yardım edeceğini büyüleri bağlı olduğu bir dergaha çözdüreceğini söyledi belli bir ücret karşılında uçuk bir rakamda vermedi
bende dergah dua vesaire deyince kabul ettim haliyle yalnız banada bazı uygulamalar verdi
ben o zamana kadar bu işlerden pek anlamazdım ama inançlıydım
verdiği listeye baktım telefon açıp sordum yararıma olmasına rağmen bana verdiği uygulamarın neredeyse hepsi büyüydü
sordum inkar etmedi ben dedim bunları yapmıyacağım ben inançlı bir insanım büyü yapmak yaradana şirk koşmak
uygulamaları anlatayım size
1beraber olduğum insanın ağzı kapansın bağırıp çağıramasın diye muska gömülmesi
2bilmem kaçgün boyunca küp şekere bilmem ne kadar besmele okuyup mumda yakmak muhabbet içinmiş fakat buda büyüymüş
daha önce hiç bilmediğim hakkında hiçbir fikrimin olmadığı bir uygulama
Mescalin -Bezcalin tuza okunacak bilmem kaç adet banyo suyuna katılacak bir bardak içilecek
bunun dua olduğunu söylediama ben pek inanmandım çünkü bu kelimeler arapça değil belli daha önce hiç duymadımhemen netten araştırmaya başladım üstüne üstlük kelimeleri yanlış yazmış kimi yerde bunun cin ismi olduğu yazıyordu kimi yerde ise tüm musallat ve negatifleri kovan bir uygulama olduğu denemeye karar verdim
yalnız hem kendimde hemde beraber olduğum kişide uygulamam gerekiyordu
zaten benden çok beraber olduğum kişi etkilenmişti
durumumuzuda özetleyeyim biraz havascı olduğunu öğrendiğim bir büyücü diğeride gallavi bir cinci bayağıda tanınmış ve belalı kötü kişilermiş sonradan öğrendimbize yardım edeceğini söyleyip eve ifritler yolladılar yani bir çıplak gözle görmediğimiz kalmıştı gerçi ben değilde beraberimdeki kişi görüyordu zaten artık
neyse ben bunu kendimde uyguladım üzerimden koskoca bir yük kalkmıştı sanki
sıra benden daha kötü durumd olan yakınımdaydı onun içinde okuma yaptım yalnız onun için okuma yaparken evde bayağı bir aksiyon olmaya başlamıştı mutfak dolaplarından tangır tungur sesler rahatsız edilmeler ama yılmadım devam ettim yakınımada aynı uygulamayı yaptım akşam oldu işte asıl aksiyon o zaman bşladı yakınım telefon açtı titremeye kendinden geçmeye başlamıştı o geceyi bir şekilde atlattık
ertesi gün gündüz vakti bana musallat oldular neden ??çünkü okuyan bendimm nefesi kim verirse ona saldırırlar
ayakta kendimden geçiyordum geçtiğim an ise yakınımdan çıkan ne varsa bana saldırıyordu resmen görüyordum
siyah duman bulutları gibi bir an rahat bırakmıyorlardı amaç yamultmaktı abdestim namazım olduğu ve inançlı olduğum için sanırım bunu başaramadılar ve çok direnç gösteriyordum
zaten çocukluğumdan bu yana bu varlıklarla uğraştım hep rahatsız ettiler
baygınlık geçirip uyandığım zaman evdeki elektronik aletlern açılıp kapandığını gördüm
birşeyler yapmak gerekiyordu benim boyumu aşmıştı bu işbir iki orta halli hoca biraz yardımcı oldu ama yetmedi
en sonunda işin uzmanı biri çıktı karşımıza ve ücret almadı tek derdi büyücülere haddini bildirmek olan bir insandı
söylediğine göre bu berhetiye duası denilen şey çok güçlü bir davetmiş evet bende farkettim zaten bu işi çok iyi bilen biri yapabilirmiş ancak ki o bile yapmıyordu
ben daha tam akıllanmamıştım yine bu tuzdan hazırlamıştım bana bunun üzerinden uzun zaman geçtiği için daha kuvvetli ve tehlikeli olduğunu bunu öğle vakti bir ağacın altına gömmem gerektiğini söyledi gerçi hala duruyor
iki ucu keskin bıçak dedi çok tehlikeliymiş
işte size berhetiye dualarının değil davetinin gerçeği ve sonuçları
buyrun yiyiorsa yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com